Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Martin Lawrence en Snoop Dogg spelen hoofdrol in nieuwe serie Game

CBS TV Studios en Jerry Bruckheimer TV produceren Game, de serie zal binnen kort op de markt verschijnen. Martin Lawrence en Snoop Dogg vervullen de hoofdrol.

Martin Lawrence (Partners (2014)) en Snoop Dogg (Utopia Falls) gaan een hoofdrol spelen in de nieuwe serie Game, een politiek drama dat zich afspeelt in Washington D.C. De serie wordt door CBS TV Studios en Jerry Bruckheimer TV geproduceerd. Binnenkort zal de serie op de markt komen en zal er waarschijnlijk ook meer bekend worden over de premièredatum.

Game draait om de twee beste vrienden Bobby en Dice (Lawrence en Snoop Dogg) die een high stakes spel van persoonlijke gunsten en politieke intriges hebben in Washington DC. Het verhaal is afkomstig van Patrick Aison (Treadstone), Lawrence en Snoop Dogg schreven ook mee aan het verhaal van de serie.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de griezelige Apple TV+ serie van M. Night Shyamalan, Servant, heeft een startdatum gekregen en een spookachtige aankondigingsvideo.
Vandaag, 13:00
FXX laat er geen gras over groeien. Archer de spionnen animatieserie krijgt een twaalfde seizoen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Animal Kingdom acteur Scott Speedman zal zich in het derde seizoen bij de cast van de Amerikaanse thrillerserie You voegen.
Vandaag, 10:00
Na iets meer dan zes maanden komt er een einde aan de streamingdienst Quibi, van voormalig Disney- en Pixar-baas Jeffrey Katzenberg.
Vandaag, 09:00
6
Het tweede seizoen van de Amerikaanse romantische serie Virgin River gaat eind november in première bij Netflix. De serie is al vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 19:42