Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in september 2020

Overzicht nieuwe series in september 2020

In september 2020 staan er nog vele nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Hieronder staan alle* nieuwe series die in september hun première gaan krijgen.

All Creatures Great and Small (2020)

Te zien vanaf: Dinsdag 1 september bij Channel 5.
Het verhaal: All Creatures Great and Small (2020) beschrijft de hartverwarmende en humoristische avonturen van een jonge dierenarts in de Yorkshire Dales in de jaren dertig.
De cast: Nicholas Ralph, Samuel West, Anna Madeley, Callum Woodhouse en Rachel Shenton.
Genre: Dramedy
Video on youtube


Two Weeks to Live

Te zien vanaf:Woensdag 2 september bij Sky 1.
Het verhaal: Kim Noakes is in Two Weeks to Live een jong buitenbeentje dat een afgezonderd plattelandsleven leidt. Wanneer een onwaarschijnlijke grap fout gaat, moet ze op de vlucht voor een moorddadige gangster en de politie met een enorme zak met gestolen geld. Met de overlevingstechnieken die ze uit haar opvoeding heeft opgepikt, komt ze er misschien wel doorheen.
De cast: Maisie Williams, Sian Clifford, Mawaan Rizwan, Taheen Modak, Kerry Howard en Thalissa Teixeira.
Genre: Komedie
Video on youtube


Chef's Table: BBQ

Te zien vanaf: Woensdag 2 september bij Netflix.
Het verhaal: De Emmy genomineerde serie Chef's Table: BBQ duikt in de sappige, rokerige wereld van de barbecue en bezoekt veelgeprezen chef-koks en pitmasters in de VS, Australië en Mexico.
Genre: Kookprogramma
Video on youtube


Raised by Wolves (2020)

Te zien vanaf: Donderdag 3 september bij HBO Max.
Het verhaal: In Raised by Wolves (2020) worden op een mysterieuze planeet, nooit bewoond door mensen, in de vroege stadia van kolonisatie, een paar androïden de chaos ingeduwd wanneer ze menselijke kinderen beginnen op te voeden.
De cast: Travis Fimmel, Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar en Aasiya Shah.
Genre: Sciencefiction
Video on youtube


Young Wallander

Te zien vanaf: Donderdag 3 september bij Netflix.
Het verhaal: Young Wallander volgt Kurt Wallander in het moderne Zweden. We zien de professionele en persoonlijke ervaringen die hem vormen als net van de politieschool afgestudeerde twintiger. De rode draad in de serie is de zaak rond een tiener die hij niet kan redden van een gruwelijke aanval, waarna hij zijn eigen schuldgevoelens aan de kant moet zien te zetten om de misdaad op te lossen.
De cast: Richard Dillane, Adam Pålsson en Leanne Best.
Genre: Detective
Video on youtube


The Sounds

Te zien vanaf: Donderdag 3 september bij CBC.
Het verhaal: Welkom bij Pelorus Sounds, Nieuw-Zeeland - de slaperige nederzetting waar niets, inclusief de bezoekende Cabbotts, is wat het lijkt. Rouwende vrouwen, vreemdgaande echtgenoten, epische verduistering en historische misdaad komen allemaal samen om een ingewikkeld web te weven dat zich uitstrekt door de verborgen valleien en diepe wateren van The Sounds.
De cast: Rachelle LeFevre en Matt Whelan.
Genre: Thriller
Video on youtube


Dr. Pimple Popper: Before the Pop

Te zien vanaf: Donderdag 3 september bij TLC.
Het verhaal: Dr. Sandra Lee schiet in Dr. Pimple Popper: Before the Pop te hulp door virtuele afspraken te maken met patiënten die haar kantoor niet persoonlijk kunnen bezoeken. Ze beoordeelt de gevallen via tele-geneeskunde en biedt hulp aan mensen met enkele van de meest extreme huidaandoeningen die kijkers ooit hebben gezien, waarvan er vele tijdens de pandemie etterden en verergerden. En hoewel een groot deel van een persoonlijk bezoek met Dr. Lee het rollen, knijpen, knijpen en aanraken van het huidweefsel van de patiënt betreft, moeten patiënten in deze serie het heft in eigen handen nemen, vrij letterlijk! Kijkers zullen toezien hoe patiënten de zorgvuldige aanwijzingen van Dr. Lee volgen en tijdens hun video-afspraken voorzichtig in zichzelf porren en porren. Na virtueel contact te hebben gemaakt, zal dr. Lee patiënten het antwoord geven dat ze graag willen horen: of ze hen kan helpen en ze in de toekomst als patiënt kan aannemen.
Genre: Reality

Away

Te zien vanaf: Vrijdag 4 september bij Netflix.
Het verhaal: In Away zien we astronaut Emma Green, die een internationale bemanning klaar moet stomen voor de eerste missie naar Mars. Green heeft voor aanvang van de missie zelf afscheid genomen van haar man en dochter, en ook de overige astronauten krijgen tijdens de reis steeds meer moeite met het gemis van hun families op aarde.
De cast: Hilary Swank, Ray Panthaki, Josh Charles, Vivian Wu, Talitha Bateman en Ato Essandoh.
Genre: Sciencefiction
Video on youtube


Earth to Ned

Te zien vanaf: Vrijdag 4 september bij Disney+.
Het verhaal: Ned, een alien met een blauwe huid, en zijn luitenant Cornelius worden naar de aarde gestuurd om de planeet te verkennen voor een eventuele invasie, maar in plaats daarvan raken ze geobsedeerd door de populaire cultuur en besluiten ze een talkshow, Earth to Ned, te organiseren, waar ze echte beroemdheden interviewen.
De stemmencast: Paul Rugg, Michael Oosterom en Colleen Smith
Genre: Praatprogramma
Video on youtube


Power Book II: Ghost

Te zien vanaf: Zondag 6 september bij Starz.
Het verhaal: Power Book II: Ghost is een Power spin-off en volgt de reis van enkele van de meest controversiële personages in de onderwereld van New York.
De cast: Naturi Naughton, Michael Rainey Jr., Mary J. Blige, Method Man, Lovell Adams-Gray en Shane Johnson.
Genre: Misdaad
Video on youtube


Record of Youth

Te zien vanaf: Maandag 7 september bij tvN en Netflix.
Het verhaal: Record of Youth is een verhaal over de jeugd en de uitdagingen waarmee de jongeren onderweg te maken krijgen in de modellenwereld.
De cast: Park Bo-gum, Park So-Dam en Byeon Woo-seok.
Genre: Romantiek
Video on youtube


Woke (2020)

Te zien vanaf: Woensdag 9 september bij Hulu.
Het verhaal: Woke (2020), volgt Keef, een Afro-Amerikaan cartoonist die eindelijk op de rand van mainstream succes komt wanneer een onverwacht incident alles verandert. Keef moet nu navigeren door de nieuwe stemmen en ideeën die hem confronteren en uitdagen, alles zonder alles wat hij al heeft gebouwd in brand te steken.
De cast: Lamorne Morris, Blake Anderson en T. Murph.
Genre: Komedie
Video on youtube


Get Organized with The Home Edit

Te zien vanaf: Woensdag 9 september bij Netflix.
Het verhaal: Organisatoren Clea Shearer en Joanna Teplin van The Home Edit overwinnen in Get Organized with The Home Edit rommel en transformeren levens.
De presentatoren: Clea Shearer en Joanna Teplin.
Genre: Huis en Tuin
Video on youtube


Julie and the Phantoms (US)

Te zien vanaf: Donderdag 10 september bij Netflix.
Het verhaal: In Julie and the Phantoms (US) is een middelbare scholiere haar passie voor muziek verloren toen haar moeder overleed. Wanneer er drie artiest uit 1995 als geesten in de studio van haar moeder verschijnen, komt haar passie terug. Samen vormen ze een nieuwe band, genaamd Julie and the Phantoms.
De cast: Madison Reyes, Charlie Gillespie, Owen Joyner, Jadah Marie en Savanah Lee May.
Genre: Muzikale komedie
Video on youtube


The Duchess

Te zien vanaf: Vrijdag 11 september bij Netflix.
Het verhaal: Katherine is in The Duchess een alleenstaande moeder die jongleert met haar carrière, haar dochter, haar relatie met haar vriend- en erover nadenkt om zwanger te worden van haar ex.
De cast: Katherine Ryan.
Genre: Komedie
Video on youtube


Oxygen: The Series

Te zien vanaf: Zaterdag 12 september bij GMM One.
Het verhaal: Gui is in Oxygen: The Series, een vierdejaars ingenieursstudent, was al op jonge leeftijd wees en moest hard werken en voor zichzelf verdienen zolang hij zich kan herinneren. Toch heeft hij door de tand des tijds nog steeds een zachte houding en een glimlach op zijn gezicht. Solo, een eerstejaars in de muziekfaculteit, kan alles krijgen wat hij wil met een zwaai van zijn pols. Geld, roem, knap uiterlijk, de jongen heeft alles, behalve zijn glimlach. Toen Solo's moeder stierf, nam ze zijn glimlach mee. Niets kan dit ontbrekende gat in hem opvullen ... dat wil zeggen - tot hij op een dag een lachende jongen in een café ziet werken. Op een nacht botsen de twee werelden in een klein koffiehuis. Voor een kop warme melk en een warme glimlach bevindt Solo zich elke avond terug in het café. Voor een zachte jongen die hem aan een husky herinnert, wacht Gui elke avond op een late bezoeker met een kop warme melk, nacht na nacht. Nacht na nacht blijven de twee jongens elkaar ontmoeten. Op dezelfde plek, op hetzelfde moment, totdat ze zich snel realiseren dat ze elkaars adem zijn geworden. Een noodzakelijkheid. Net als zuurstof.
De cast: Nut Supanut Lourhaphanich, Petch Chanapoom Thenwong, Thanyanan Pipatchaisiri en Nathalie Ducheine.
Genre: Drama
Video on youtube


My Gear And Your Gown

Te zien vanaf: Maandag 14 september bij Tencent Video.
Het verhaal: Maak kennis met Dr. Bai, een slimme medische student, voormalig hoofd van de academische club van de school. Hij heeft in My Gear And Your Gown geen vertrouwen in zijn uiterlijk en tot slot gelooft hij niet in liefde. Brick, een knappe ingenieursstudent en voormalig hoofd van de sportclub. Wat er ook gebeurt, mijn uitrusting past alleen bij je jurk.
De cast: Marc Pahun Jiyacharoen, Wynn Pawin Kularanyawich, Fiat Pattadon Janngeon en Un Napat Patcharachavlit.
Genre: Komedie
Video on youtube


The Third Day

Te zien vanaf: Maandag 14 september bij HBO.
Het verhaal: The Third Day volgt Sam, die na aangetrokken te zijn tot een mysterieus eiland voor de Britse kust, in de ongewone wereld van zijn geheimzinnige bewoners wordt gegooid. Geïsoleerd van het vasteland, beginnen de rituelen van het eiland hem te overweldigen en wordt hij geconfronteerd met een trauma uit zijn verleden. Terwijl de grens tussen realiteit en fantasie vervaagt, wordt Sam ondergedompeld in een emotionele zoektocht die hem op gespannen voet zet met de eilandbewoners en hun manier van leven begint te bedreigen.
De cast: Jude Law, Naomie Harris, Katherine Waterston, Emily Watson, Paddy Considine en Freya Allan.
Genre: Drama
Video on youtube


We Are Who We Are

Te zien vanaf: Maandag 14 september bij HBO.
Het verhaal: We Are Who We Are is een coming of age-verhaal over twee Amerikaanse tieners die, samen met hun militaire en civiele ouders, op een Amerikaanse militaire basis in Italië wonen. De serie gaat over vriendschap, eerste liefde en alle aspecten van tiener zijn.
De cast: Corey Knight, Jack Dylan Grazer, Kid Cudi, Beatrice Barichella, Jordan Kristine Seamón en Tom Mercier.
Genre: Drama
Video on youtube


Dragon's Dogma

Te zien vanaf: Donderdag 17 september bij Netflix.
Het verhaal: Ethan probeert in Dragon's Dogma de draak te verslaan die zijn hart nam, maar met elke demon die hij vecht, verliest hij meer zijn menselijkheid.
De stemmencast: Greg Chun, Erica Mendez en Christina Vee.
Genre: Anime
Video on youtube


Jurassic World: Camp Cretaceous

Te zien vanaf: Vrijdag 18 september bij Netflix.
Het verhaal: Een groep tieners bezoekt in Jurassic World: Camp Cretaceous Isla Nublar om deel te nemen aan een speciaal kamp in de Jurassic World, maar de dieren ontsnappen en ze hebben de hulp nodig van vreemden, vrienden en familie om te overleven.
De stemmencast: Paul-Mikél Williams, Jenna Ortega, Ryan Potter, Raini Rodriguez, Sean Giambrone en Glen Powell.
Genre: Animatie
Video on youtube


I'm Tee, Me Too

Te zien vanaf: Vrijdag 18 september bij GMM One.
Het verhaal: Zes jongens - allemaal met de naam Tee, en elk met hun eigen kwaliteiten - merken in I'm Tee, Me Too dat ze onder hetzelfde dak samenwonen, terwijl ze elke dag meer leren over niet alleen elkaar, maar ook over zichzelf.
De cast: Gun Atthaphan Phunsawat, Tawan Vihokratana, Jumpol Adulkittiporn en Singto Prachaya Ruangroj.
Genre: Drama
Video on youtube


Drag Race Holland

Te zien vanaf: Vrijdag 18 september bij Videoland.
Het verhaal: Net als bij internationale shows RuPaul's Drag Race UK, Canada's Drag Race, Drag Race Thailand, en South America's The Switch Drag Race, zullen Drag Race Holland's 10 queens strijden om een plekje in de Drag Race winnaars cirkel. Ditmaal in Nederland.
De presentator: Fred van Leer.
Genre: Reality
Video on youtube


Ratched

Te zien vanaf: Vrijdag 18 september bij Netflix.
Het verhaal: Ratched begint in 1947 en volgt Ratched’s reis en evolutie van verpleegster tot volwaardig monster. De serie volgt haar moorddadige progressie door het systeem voor geestelijke gezondheidszorg.
De cast: Sarah Paulson, Jon Jon Briones, Finn Wittrock, Charlie Carver, Judy Davis en Harriet Sansom Harris.
Genre: Thriller
Video on youtube


Filthy Rich (US)

Te zien vanaf: Maandag 21 september bij FOX.
Het verhaal: Filthy Rich (US) draait om twee sterke, scherpe vrouwen die zich tot het uiterste zullen inspannen om hun geliefden te beschermen en hun recht te halen. Wanneer de rijke CEO van 's werelds grootste christelijke netwerk sterft in een vliegtuigongeluk, zijn zijn vrouw en volwassen kinderen verbluft wanneer ze ontdekken dat hij is volwassen, onwettige kinderen heeft, die ook in zijn testament staan. Wanneer de matriarch van het gezin probeert ze om te kopen om weg te gaan, hebben deze nieuw gelegitimeerde erfgenamen hier andere ideeën over en staan ze erop dat ze niet alleen in de stad blijven, maar ook onderdeel worden van het familie-imperium.
De cast: Kim Cattrall, Gerald McRaney, Aubrey Dollar, Corey Cott, Benjamin Levy Aquilar en
Mark L. Young.
Genre: Dramedy
Video on youtube


Het A-woord

Te zien vanaf: Maandag 21 september bij EO.
Het verhaal: Het A-woord vertelt het verhaal van een gezin waarbinnen het jongste kind autisme heeft. Moeder Mariël, vader Teun en de rest van de familie proberen om te gaan met het feit dat Sam anders is dan anderen. Ze doen er alles aan om het beruchte A-woord te vermijden.
De cast: Lies Visschendijk, Guy Clemens, Bart van den Berg, Aiko Beemsterboer, Marcel Harteveld en Yootha Wong-Loi-Sing.
Genre: Drama

Small Axe

Te zien vanaf: Vrijdag 25 september bij BBC America.
Het verhaal: Small Axe geeft een kijkje in het leven van een groep vrienden en hun families die van 1968 tot 2014 in West-Londen wonen.
De cast: Gary Beadle, Thomas Coombes, Gershwyn Eustache Jnr, Karl Farrer, Malachi Kirby en Jodhi May.
Genre: Miniserie
Video on youtube


Utopia (2020)

Te zien vanaf: Vrijdag 25 september bij Amazon.
Het verhaal: Een groep jongvolwassenen die elkaar online ontmoeten in Utopia (2020), krijgen een ondergrondse cultroman te pakken, die hen niet alleen als doelwit van een schimmige staatsorganisatie beschouwt, maar hen ook belast met de gevaarlijke taak om de wereld te redden.
De cast: Jessica Rothe, Sasha Lane, Rainn Wilson, Dan Byrd, Cory Michael Smith en John Cusack.
Genre: Spannende drama
Video on youtube


Magic of Disney’s Animal Kingdom

Te zien vanaf: Vrijdag 25 september bij Disney+.
Het verhaal: Van National Geographic, de wereldleider in natuurhistorische programmering, en in première op Disney +, deze nieuwe serie geeft kijkers een unieke kijk op de dagelijkse werking van onze geavanceerde dierenverzorgings- en veterinaire faciliteiten in Magic of Disney’s Animal Kingdom en The Seas with Nemo & Friends op EPCOT en zal de toewijding en expertise van onze geweldige castleden laten zien.
Genre: Docuemntaire
Video on youtube


The School Nurse Files

Te zien vanaf: Vrijdag 25 september bij Netflix.
Het verhaal: Ahn Eun Young is in The School Nurse Files lerares verpleegster en exorcist. Ze heeft een speciale vaardigheid waardoor ze geesten kan zien en ze kan deze geesten ook uitroeien. Ze gebruikt een speelgoedmes en een BB-pistool om de geesten uit te schakelen. Er gebeurt iets mysterieus op school. Eun Young probeert een goede leraar te zijn en de slechte geesten uit te roeien met de hulp van leraar Hong In Pyo.
De cast: Jung Yu-mi en Nam Joo-Hyuk.
Genre: Komedie
Video on youtube


Sneakerheads

Te zien vanaf: Vrijdag 25 september bij Netflix.
Het verhaal: Sneakerheads draait om Devin, een voormalige sneakerhead die thuisblijft en die weer in het spel komt om al snel vijf G's in het gat te vinden nadat hij is gevallen voor een van de oude vriend Bobby's (Bachelor) om snel rijk te worden. Wanhopig om zijn geld terug te krijgen voordat zijn vrouw erachter komt dat hij van de wagen is gevallen, roept Devin de hulp in van een groepje medeschoenliefhebbers tijdens zijn wereldwijde jacht op de ongrijpbare 'Zeroes', de heilige graal van moeilijk te vinden trappen.
De cast: Allan Maldonando, Andrew Bachelor en Jearnest Corchado.
Genre: Komedie

The Comey Rule

Te zien vanaf: Zondag 27 september bij Showtime.
Het verhaal: The Comey Rule is een meeslepend, achter de krantenkoppen verslag van de historisch turbulente gebeurtenissen rond de presidentsverkiezingen van 2016 en de nasleep ervan, die een natie verdeelde. Deze tweedelige biopic vertelt het verhaal van twee machtige figuren, Comey en Trump, wiens opvallend verschillende persoonlijkheden, ethiek en loyaliteit hen op een aanvaringskoers zetten.
De cast: Jeff Daniels en Brendan Gleeson.
Genre: Miniserie
Video on youtube


Patria

Te zien vanaf: Zondag 27 september bij HBO.
Het verhaal: Patria speelt zich af in Spaans Baskenland en vindt meer dan dertig jaar plaats tijdens het separatistische terrorisme van de ETA. Het vertelt een verhaal door de ogen van twee families, gescheiden door het gewelddadige conflict. Het volgt Bittori en haar familie, wiens leven implodeert op de dag dat ETA haar man, Txato, voor de deur doodt. Ook komt er een einde aan de relatie met haar intieme vriendin Miren, wiens zoon tot een ETA-commando behoort. Beide families hebben te maken met verdriet en morele tegenstellingen terwijl het leven doorgaat.
De cast: Elena Irureta, Jose Ramon Soroiz, Susana Abaitua, Ana Gabarain en Mikel Laskurain.
Genre: Miniserie
Video on youtube


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

DAVE2804
DAVE2804 31 augustus 2020, 12:33
Away en Ratched bij Netflix, Utopia bij Amazon Prime. Raised By Wolves lijkt me ook wel interessant. En The Comey Rule zet ik ook op mijn lijst. Brendan Gleeson lijkt griezelig echt op Donald Trump. Niet kijken met het licht uit dus, brrr.
Inter
Inter 31 augustus 2020, 13:45
Deze series zet ik ook op mijn lijstje, heerlijk kijklijstje, genieten wordt dat.
Inter
Inter 31 augustus 2020, 13:51
Inclusief: Young Wallander, The Sounds, Power Book II: Ghost, The Third Day, Filthy Rich, Small Axe en Patria
DAVE2804
DAVE2804 31 augustus 2020, 20:57
Oh ja, The Third Day. Die komt ook nog op mijn lijstje.
GummieBear
GummieBear 5 september 2020, 11:48
Raised by Wolves (2020) zeer benieuwd naar...
BlackBiker
BlackBiker 5 september 2020, 13:46
Ik heb net de eerste drie afleveringen gezien. Zeer de moeite waard!
Log in om een reactie achter te laten