Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC past schema seizoen 2020-2021 aan

ABC past schema seizoen 2020-2021 aan

Een dag nadat deze werd aangekondigd heeft ABC zijn schema van seizoen 2020-2021 veranderd. Black-ish start eerder en Call Your Mother wordt verschoven.
ABC kondigde 18 juni als laatste van de grote vijf hun schema aan. Het nieuwe seizoen van Black-ish zou eigenlijk later in het seizoen pas worden uitgezonden, maar de Alfabet-zender gaat het zevende seizoen nu in het najaar uitzenden. De nieuwe komedieserie Call Your Mother wordt verschoven naar het midden van het seizoen.

De zender en Kenya Barris (#BlackAF), de bedenker van Black-ish, vinden het belangrijk om deze betekenisvolle verhalen op dit moment te vertellen. "Na de recente gebeurtenissen, is het absoluut noodzakelijk dat de dialoog doorgaat en kijkers in staat stelt hun stem te verheffen. Er is geen andere show die dat doet zoals Black-ish." Aldus Karey Burke, president, ABC Entertainment. De trailer van het zevende seizoen is nog niet uit, maar bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Video on youtube


Black-ish gaat op de woensdagavond uitgezonden worden, om half negen. American Housewife wordt verschoven naar later op die avond, wanneer eigenlijk Call Your Mother ingepland stond. Het schema voor de woensdag avond ziet er nu als volgt uit:

Woensdag
20:00 - The Goldbergs (2013) – Seizoen 8
20:30 - Black-ish – Seizoen 7
21:00 - The Conners – Seizoen 3
21:30 - American Housewife – Seizoen 5
22:00 - Stumptown – Seizoen 2

Geen aanpassing in het schema, maar het netwerk heeft daarnaast ook bekend gemaakt dat United We Fall, de komedieserie met Will Sasso (Mom) en Christina Vidal (Training Day), vanaf woensdag 15 juli 20:00 zal worden uitgezonden. De serie werd in 2019 aangekondigd en wordt wekelijks uitgezonden bij het netwerk. Naar verluidt zijn er acht afleveringen, dus eindigt het seizoen 26 augustus.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten