Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Nieuws van The CW

De kleinste van de grote vijf heeft wat licht laten schijnen op nieuwe series, spin-offs en andere The CW series. De corona maatregelen zorgen ook bij The CW voor andere beslissingen en een ander schema voor het seizoen 2020-2021.

We beginnen met goed nieuws voor de horrorfan. Two Sentence Horror Stories is vernieuwd met een tweede seizoen. Two Sentence Horror Stories bevat hedendaagse verhalen over horror en geesten voor het diverse en digitale tijdperk. Geïnspireerd door de virale fan-fictie van horrorverhalen met twee zinnen, haalt de bloemlezingsserie de universele oerangsten aan, gefilterd door de angsten van de meest verbonden en raciaal diverse generatie. Ondanks duizelingwekkende vooruitgang in technologie, ongelijkheid, sociale vooruitgang en aantasting van het milieu... zijn de dingen die ons achtervolgen nog steeds hetzelfde. De anthologieserie zal op de woensdag om 20.00 worden uitgezonden door The CW, welke woensdag dat zal zijn is nog niet bekend gemaakt.De spin-off/reboot van Arrow, The 100 en The Lost Boys zijn nog springlevend bij The CW. De fans hoeven niet bang te zijn dat deze spin-offs of reboot er niet gaan komen. Mark Pedowitz, The CW president, vertelde dat de plannen voor deze nieuwe series nog steeds springleven zijn ondank het stilleggen van producties vanwege de corona-pandemie. Lees hier over de spin-off van Arrow. Hier lees je meer over de spin-off van The 100. En lees hier meer over de reboot van The Lost Boys.

Voor de fans van Katy Keene is er nog geen goed nieuws. De laatste aflevering van het eerste seizoen werd op 14 mei uitgezonden en er is nog geen beslissing genomen over een tweede seizoen. Pedowitz vertelde: “The lineaire cijfers zijn niet heel erg goed maar de streamingcijfers zijn wel goed. We zullen in de komende weken een beslissing nemen.” Gemiddeld kijken 485.000 kijkers naar Katy Keene, en dat zijn de laagste cijfers voor een serie in het seizoen 2019-2020. Maar wellicht maken de streamingcijfers een hoop goed voor de serie gebaseerd op de Archie comic karakters.The CW heeft een mooie cross-over op de planning staan voor de fans van Batwoman en de nieuwe serie Superman & Lois. Op 17 mei komt er een einde aan het eerste seizoen van de superheldenserie Batwoman. Maar de nicht van Batman heeft nog meer in petto voor de fans. Er gaat volgens Pedowitz een tweedelige cross-over komen in 2021 van Batman en Superman & Lois. En hoewel de productie van laatstgenoemde stil ligt is de verwachting dat deze later dit jaar weer opgestart gaat worden.Dan het allerlaatste seizoen van Supernatural. Deze kwam tot een heel abrupt einde en de vraag is of het allerlaatste seizoen nog afgemaakt gaat worden. Want één van de hoofdrolspelers Jared Padalecki heeft al een nieuwe serie op stapel staan; Walker. Volgens Pedowitz zijn er nog maar twee afleveringen die opgenomen moeten worden: “We hebben al vijf afleveringen klaar liggen van Supernatural. Jared, Jensen Ackles en Misha Collins staan klaar om de laatste twee afleveringen op te nemen van het vijftiende seizoen en daarna zal Jared doorgaan naar Walker. De twee studio’s staan in constante communicatie met elkaar om te zorgen dat de overgang van Jared zo naadloos mogelijk zal verlopen. Iedereen, de studio, de uitvoerend producenten, Jared, Jensen en Misha willen een nu al een einde maken aan het vijftiende seizoen. Het is belangrijk dat zij de laatste twee afleveringen kunnen afmaken op een manier waarop het willen. We wachten het gewoon af. We willen dit echt heel graag doen.” De verwachting is dat de opnames in de late zomer/begin najaar van start zullen gaan in Vancouver om in het najaar van start te zullen gaan.Binnenkort bij MijnSerie het schema van The CW voor het seizoen 2020-2021.
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_xlucasverbunt
17 mei 2020 11:33 -
Veel goed nieuws. Fijn dat The CW zo transparant is over de huidige status van series.
Reageer

Laatste nieuws

Mamoudou Athie (Sorry For Your Loss) en Dina Shihabi (Altered Carbon) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe Netflix serie, over de horror podcast Archive 81.
Vandaag, 09:00
Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Gisteren, 09:00
3
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
maandag, 13:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
maandag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
maandag, 09:43