Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix behaalt recordgroei van betalende abonnees

Netflix behaalt recordgroei van betalende abonnees

Het aantal betalende abonnees van Netflix is in het eerste kwartaal van 2020 flink gegroeid. De streamingdienst heeft het aantal nog nooit zo hard zien groeien.
Voordat miljoenen mensen thuis kwamen te zitten vanwege het coronavirus, had Netflix de schatting gemaakt dat ze in het eerste kwartaal van 2020 zeven miljoen betalende klanten erbij zouden krijgen. Netflix kreeg er in het eerste kwartaal van 2020 echter 15,77 miljoen betalende klanten bij. Daarmee hebben ze een record behaald in de groei van het aantal betalende klanten per kwartaal.

In totaal heeft Netflix nu wereldwijd 182,9 miljoen abonnees. Ten opzichte van vorig jaar is dat aantal met 22,8 procent gestegen. Netflix gaat er van uit dat de kijkcijfers en de groei zullen afnemen, wanneer de regeringen de maatregelen rondom het coronavirus versoepelen. Omdat de producties zijn stilgelegd worden er het aankomende jaar helaas minder nieuwe projecten gelanceerd.


Ozark

De documentaire serie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness scoorde op Netflix 64 miljoen kijkers. Het derde seizoen van Ozark scoorde, met 29 miljoen, ook goed bij Netflix. Het nieuwste seizoen van La Casa de Papel valt onder het tweede kwartaal, hiervan verwacht de streamingdienst ook hoge cijfers.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten