Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nederlandse Disney+ abonnees ontvangen mail over toevoeging Hulu

Nederlandse Disney+ abonnees ontvangen mail over toevoeging Hulu

Nederlandse Disney+ abonnees hebben woensdag een e-mail ontvangen van Disney met de ogenschijnlijke mogelijkheid om voor zes dollar Hulu toe te voegen aan het huidige abonnement.
Maar de mail blijkt verkeerd verstuurd te zijn. Disney laat weten dat het een ‘foutje van het systeem’ is en dat de mail alleen bestemd was voor de Amerikaanse markt. Dat Hulu naar Nederland komt staat wel zo goed als vast.

Eerder werd al bekend dat er internationale uitbreidingsplannen voor Hulu waren, maar omdat Disney momenteel veelal geen rechten bezit om series van Hulu buiten de Verenigde Staten te streamen werden deze plannen voorlopig in de koelkast gezet. Begin deze maand liet ex-CEO Bob Iger echter weten dat het de bedoeling is dat Hulu volgend jaar in Europa gelanceerd wordt. Vooralsnog zijn diverse series van Hulu te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

9126 Hulu

In Amerika wordt Hulu in diverse abonnementsvormen aangeboden. Het goedkoopste abonnement is voor $ 5,99 per maand verkrijgbaar. Bij dit abonnement wordt de content echter wel inclusief reclame aangeboden. De duurdere abonnementsvormen bevatten geen reclame. In Amerika zijn combinatieabonnementen verkrijgbaar waarbij onder meer Hulu samen met Disney+ en/of sportzender ESPN wordt aangeboden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten