Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nederlandse Disney+ abonnees ontvangen mail over toevoeging Hulu

Nederlandse Disney+ abonnees hebben woensdag een e-mail ontvangen van Disney met de ogenschijnlijke mogelijkheid om voor zes dollar Hulu toe te voegen aan het huidige abonnement.

Maar de mail blijkt verkeerd verstuurd te zijn. Disney laat weten dat het een ‘foutje van het systeem’ is en dat de mail alleen bestemd was voor de Amerikaanse markt. Dat Hulu naar Nederland komt staat wel zo goed als vast.

Eerder werd al bekend dat er internationale uitbreidingsplannen voor Hulu waren, maar omdat Disney momenteel veelal geen rechten bezit om series van Hulu buiten de Verenigde Staten te streamen werden deze plannen voorlopig in de koelkast gezet. Begin deze maand liet ex-CEO Bob Iger echter weten dat het de bedoeling is dat Hulu volgend jaar in Europa gelanceerd wordt. Vooralsnog zijn diverse series van Hulu te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

9126 Hulu

In Amerika wordt Hulu in diverse abonnementsvormen aangeboden. Het goedkoopste abonnement is voor $ 5,99 per maand verkrijgbaar. Bij dit abonnement wordt de content echter wel inclusief reclame aangeboden. De duurdere abonnementsvormen bevatten geen reclame. In Amerika zijn combinatieabonnementen verkrijgbaar waarbij onder meer Hulu samen met Disney+ en/of sportzender ESPN wordt aangeboden.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
In juni verschijnt het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Absentia op Videoland.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van The Alienist, met als ondertitel Angel of Darkness, zal in juli te zien zijn bij TNT.
Gisteren, 09:00
Het derde seizoen van de Belgische dramedyserie Zie mij graag verschijnt in juni op Videoland.
zaterdag, 09:00
Er komt geen vierde seizoen van Alexa & Katie. In juni zullen er nieuwe afleveringen van het derde seizoen van de Amerikaanse komedieserie verschijnen.
vrijdag, 16:00
De Amerikaanse misdaadserie Prodigal Son, met Tom Payne (The Walking Dead) en Michael Sheen (Masters of Sex), is door Fox vernieuwd met een tweede seizoen.
vrijdag, 13:00