Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix maakt uitschakelen automatische previews mogelijk

Netflix maakt uitschakelen automatische previews mogelijk

Gebruikers van Netflix kunnen nu het automatisch afspelen van trailers in menu’s uitzetten. De functie was een doorn in het oog van veel klanten van de streamingdienst.
Zit je te zoeken naar een nieuwe serie om te bingen, dan word je ineens opgeschrikt door een trailer van de nieuwste actiefilm. Dat is bij deze voorbij, want je kunt de optie nu gewoon uitvinken.

De instellingen zijn – net als veel andere opties – alleen te vinden in de browser; in de apps van Netflix staan ze niet. Ga naar je instellingen: daar vind je de optie bij de instellingen van het profiel, waar gebruikers ook onder meer een naam en avatar kunnen instellen. De vinkjes staan standaard aan.

8990 NetflixProfiel

Netflix heeft de optie toegevoegd naar aanleiding van feedback van gebruikers, zo laat de streamingdienst weten. ‘Sommige mensen vinden deze functie handig. Anderen niet zo. We hebben de feedback luid en duidelijk gehoord.’
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

anonymous
anonymous 8 februari 2020, 13:53
Goede toevoeging. Dat was inderdaad erg irritant.
elixer
elixer 13 februari 2020, 10:45
Nu nog een tijdstream om te zien hoelang je nog heb om een serie te kijken voor hij word verwijderd. Of als je een serie wil gaan kijken seizoen 1 ontbreekt en je maar met seuzoen 2 moet beginnen vind dat veer irritante
anonymous
anonymous 9 februari 2020, 02:04
Prima oplossing.
TnTNL
TnTNL 10 februari 2020, 10:17
Heel fijn, nu nog toevoegen aan de apps. Zal wel tzt komen :)
anonymous
anonymous 10 februari 2020, 11:09
In de apps heb je dit niet alleen in de web-browser. Staat ook letterlijk in de tekst.
TnTNL
TnTNL 10 februari 2020, 11:58
Daarom zet ik ook letterlijk in mijn comment dat ze het aan de apps moeten toevoegen en dat ik verwacht dat het tzt komt...?
Log in om een reactie achter te laten