Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Marvel's WandaVision dit jaar bij Disney+

Disney+ heeft een video gelanceerd waarin een vooruitblik te zien is op wat er dit jaar gaat verschijnen bij de streamingdienst.

De video toont dat niet alleen de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier in 2020 online komt, maar ook superheldenserie Marvel's WandaVision. Het is een nieuwe serie waarin Elizabeth Olsen en Paul Bettany weer gestalte zullen geven aan hun personages Scarlet Witch en Vision uit de Marvel-films. De cast van Marvel's WandaVision bestaat verder nog uit Kat Dennings (2 Broke Girls) en Randall Park (Fresh off the Boat), die ook opnieuw hun eerdere personages spelen. Daarnaast is Kathryn Hahn (Mrs. Fletcher) gecast als een nieuw personage. De serie Marvel's WandaVision werd tot dusver pas in 2021 verwacht.

In 2020 komt Disney+ tevens met het tweede seizoen van The Mandalorian en het laatste seizoen van Star Wars: The Clone Wars.

Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
02 jan 2020 17:15 -
Laten we wel eerlijk blijven.. de enige serie waar iedereen op zit te wachten is natuurlijk Lizzie McGuire!
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00