Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Marvel's WandaVision dit jaar bij Disney+

Disney+ heeft een video gelanceerd waarin een vooruitblik te zien is op wat er dit jaar gaat verschijnen bij de streamingdienst.

De video toont dat niet alleen de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier in 2020 online komt, maar ook superheldenserie Marvel's WandaVision. Het is een nieuwe serie waarin Elizabeth Olsen en Paul Bettany weer gestalte zullen geven aan hun personages Scarlet Witch en Vision uit de Marvel-films. De cast van Marvel's WandaVision bestaat verder nog uit Kat Dennings (2 Broke Girls) en Randall Park (Fresh off the Boat), die ook opnieuw hun eerdere personages spelen. Daarnaast is Kathryn Hahn (Mrs. Fletcher) gecast als een nieuw personage. De serie Marvel's WandaVision werd tot dusver pas in 2021 verwacht.

In 2020 komt Disney+ tevens met het tweede seizoen van The Mandalorian en het laatste seizoen van Star Wars: The Clone Wars.

Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
02 jan 2020 17:15 -
Laten we wel eerlijk blijven.. de enige serie waar iedereen op zit te wachten is natuurlijk Lizzie McGuire!
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Gisteren, 13:00
5
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Gisteren, 12:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
maandag, 14:00
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
maandag, 09:00