Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix onthult meest bekeken titels in 2019

Netflix onthult meest bekeken titels in 2019

Netflix heeft bekend gemaakt welke series en films in Nederland in 2019 het meest succesvol waren. De lijst is gebaseerd op Nederlandse Netflix-accounts die minstens twee minuten van een desbetreffende titel hebben bekeken.
De serie Undercover staat op de eerste plaats, gevolgd door de actiefilm 6 Underground met Ryan Reynolds. Op de derde plaats staat Murder Mystery met Jennifer Aniston en Adam Sandler. Daarna volgen La Casa de Papel, The Irishman, The Witcher, Triple Frontier, Isn't It Romantic, Sex Education en The Perfect Date.

Overigens verschijnt er in 2020 een tweede seizoen van de serie Undercover op Netflix, waarin Rico Verhoeven een bijrol krijgt als de bodyguard van Ferry Bouman. Hieronder is ook te zien welke series in België populair zijn gebleken.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

Pllawkwardouat
Pllawkwardouat 30 december 2019, 20:24
Ik heb letterlijk helemaal niks gezien van de nederlandse top 10
TnTNL
TnTNL 31 december 2019, 10:01
Ik alleen La Casa de Papel. Maar ook gezien jouw recente series heb je ook een bijzondere smaak (niet negatief bedoeld).
JanWillemK
JanWillemK 31 december 2019, 11:57
The Witcher nu al zo hoog..! Als de serie eerder in het jaar uitgezonden was dan had deze gewoon op 1 gestaan.
anonymous
anonymous 31 december 2019, 12:36
Wat Peter niet in het artikel heeft vermeld is dat de nieuwere series, zoals the Witcher, gebaseerd zijn op een schatting van de eerste paar dagen.
Log in om een reactie achter te laten