Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Proefperiode Disney+ nu al gestart

Proefperiode Disney+ nu al gestart

In de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 september heeft Disney+ in Nederland de proefperiode van haar nieuwe videodienst gelanceerd.
Nederlandse consumenten krijgen als eerste ter wereld exclusief toegang tot de streamingdienst. De proefperiode is gratis en loopt tot de officiële lanceerdatum van 12 november. Aanmelden voor die proefperiode is hier mogelijk. Een abonnement gaat in Nederland € 6,99 per maand kosten en is ook beschikbaar voor € 69,99 per jaar.

Abonnees krijgen voor dat bedrag de beschikking over reclamevrije films, series en andere programma’s van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Disney+ is daarmee goedkoper dan Netflix, dat voor zijn goedkoopste abonnement € 7,99 per maand rekent. De app is ook al beschikbaar voor zowel iOS als Android, en ook voor de consoles XBOX en PS4.

In het eerste jaar zal Disney+ meer dan 25 eigen series en 10 nieuwe films en documentaires releasen, waaronder The Mandalorian van uitvoerend producent en schrijver Jon Favreau en Lady en de Vagebond, een nieuwe uitvoering van de tijdloze animatieklassieker uit 1955 – allebei te zien vanaf 12 november.

8262 Disneyplusproef
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 12 september 2019, 18:36
Meteen aangemeld. Loop flik achter met Agents of Shield dus kan die nu mooi inhalen :)
EMB
EMB 13 september 2019, 09:01
Aangemeld en ziet er tot dus ver goed uit. Nog meer kijkplezier.
anonymous
anonymous 14 september 2019, 11:09
Jammer dat je, ik tenminste, niet kan streamen via de telefoon. Ik lees op diverse andere sites en fora dat anderen wel gebruik kunnen maken van chromecast, maar ik zie geen cast icoontje in de app. Helaas is de klantenservice van Disney nog knap waardeloos op dit moment dus weet ook niet waar dat aan ligt en of er nog een update komt voor 12 november, want zonder chromecast optie hoeft het voor mij niet.
Log in om een reactie achter te laten