Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Videoland belooft goedkoper abonnement in 2021

Om de concurrentie met Disney+ aan te kunnen is RTL van plan om het abonnement van zijn streamingdienst Videoland in 2021 goedkoper te maken dan dat van zijn nieuwe rivaal. Dat zegt RTL-topman Sven Sauvé in gesprek met de Volkskrant.

Wat de nieuwe prijs van het abonnement wordt, is niet duidelijk. Maar als de prijs van Disney+ in de tussentijd niet verandert, betalen abonnees in elk geval minder dan 6,99 euro per maand. Wie voor die vorm kiest krijgt "een beperkt aantal gerichte advertenties" te zien, zegt Sauvé. Een duurdere versie zal geen reclame tonen.

De topman zegt verder dat moederbedrijf RTL Group de komende drie jaar honderden miljoenen gaat investeren in streaming video en dat RTL Nederland hiervan tientallen miljoenen krijgt. Ook wil Videoland gaan investeren in jonge videomakers. Daarvoor komt een miljoen euro beschikbaar.Hoeveel abonnees Videoland heeft, wilde RTL tot nu toe niet zeggen. Dat ligt nu anders: Sauvé laat weten dat de streamingdienst 600.000 abonnees telt. In samenwerking met RTL Group is de tiendelige serie Four Weddings and a Funeral van Hulu aangekocht. Dit is een nieuwe titel naast de al aangekondigde dramaseries zoals De 12 van Schouwendam en het tweede seizoen van Mocro Maffia en van Meisje van plezier.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_E71
30 aug 2019 22:51 -
Videoland wil concurreren met Disney+?? Nou, videoland is wel het laatste waar ik bang van zou worden als Disney+ of netflix zijnde. Die hebben toch totaal niet het aanbod om een dergelijke concurrentiestrijd aan te gaan...
Reageer
avatar_H3nDri3
31 aug 2019 14:07
Bijgewerkt op: 31 aug 2019 14:08
Videoland heeft zo'n aanbod, dat een maand per jaar genoeg is om alle interessante series te bekijken.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Vandaag, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Vandaag, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56