Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO Max verwerft onder meer Doctor Who

De nieuwe streamingdienst HBO Max, die volgend jaar start in de Verenigde Staten, heeft de rechten verworven van de BBC-serie Doctor Who.

Alle elf seizoenen van Doctor Who zullen te zien zijn bij HBO Max. Ook het komende twaalfde seizoen zal verschijnen nadat het is uitgezonden door BBC America. Bovendien heeft HBO Max 700 afleveringen van diverse BBC-series in licentie gekregen, waaronder The Office, Top Gear, Luther en The Honourable Woman.

8051 HBOmax

HBO Max zal naar verwachting bij de lancering 10.000 uur programmering aanbieden. Daartoe behoren uiteraard ook bekende HBO-series als The Sopranos, Sex and the City, Veep en Game of Thrones. Ook heeft HBO Max al de rechten verworven van series als The Fresh Prince of Bel-Air, Pretty Little Liars en alle 236 afleveringen van Friends.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Vandaag, 11:06
Syfy brengt beeldmateriaal uit van Vagrant Queen, een nieuwe serie die in maart is te zien is bij het netwerk.
Vandaag, 10:00
Uitslag Serie van het Jaar, een podcast special, castingnieuws, nieuwe series en pilots; kortom er kwam weer veel nieuws uit in de week van 10 tot en met 16 februari.
Vandaag, 09:00
Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Gisteren, 14:00