Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW verlengt contract met Netflix niet

The CW verlengt contract met Netflix niet

De deal tussen The CW en Netflix zal niet worden verlengd. Sinds 2011 werken de twee partijen samen, maar na de zomer zal het huidige contract aflopen.
Erg veel series van The CW verschijnen momenteel buiten de Verenigde Staten vrijwel direct bij Netflix. The CW is het huis van Arrowverse en daarnaast steeds meer series zoals Riverdale, Dynasty en The 100. Ook Jane the Virgin en Crazy Ex-Girlfriend zijn titels van The CW.

Series van The CW die al te zien zijn bij Netflix zullen daar gewoon beschikbaar blijven, ook als er nieuwe afleveringen komen. Maar voor nieuwe series als Batwoman, Nancy Drew (2019) en Katy Keene gaat The CW in onderhandeling. Als bijvoorbeeld Amazon of Disney+ er meer voor willen betalen zullen ze niet bij Netflix verschijnen. Vrijwel alle series van The CW worden gemaakt door Warner Bros. TV of CBS TV Studios. Warner werkt aan de start van een nieuwe streamingdienst in de VS en is de maker van Batwoman. Dus de kans is groot dat die serie in ieder geval in de Verenigde Staten niet bij Netflix zal verschijnen.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
JanWillemK 17 mei 2019, 10:36
Zonde voor de toekomstige series.. Ik ben wel blij dat in ieder geval The Flash & Arrow beschikbaar zullen blijven via Netflix.
Anders is het ook geen ramp hoor, maar dan gaan we weer illegale dingen doen om aan de afleveringen te komen..Netflix zal de enige zijn waar ik een abonnement op heb en zal houden.
anonymous
anonymous 17 mei 2019, 10:51
Zeker jammer. Dacht dat het voor beide wel een goede deal was. Hopen dat Batwoman wel op Netflix komt of anders Videoland. Disney+ zal deze serie niet zo snel aankopen denk ik, gezien hun eigenaar zijn van Marvel en dan ga je natuurlijk geen DC serie uitzenden.
Log in om een reactie achter te laten