Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

The CW verlengt contract met Netflix niet

De deal tussen The CW en Netflix zal niet worden verlengd. Sinds 2011 werken de twee partijen samen, maar na de zomer zal het huidige contract aflopen.

Erg veel series van The CW verschijnen momenteel buiten de Verenigde Staten vrijwel direct bij Netflix. The CW is het huis van Arrowverse en daarnaast steeds meer series zoals Riverdale, Dynasty en The 100. Ook Jane the Virgin en Crazy Ex-Girlfriend zijn titels van The CW.

Series van The CW die al te zien zijn bij Netflix zullen daar gewoon beschikbaar blijven, ook als er nieuwe afleveringen komen. Maar voor nieuwe series als Batwoman, Nancy Drew (2019) en Katy Keene gaat The CW in onderhandeling. Als bijvoorbeeld Amazon of Disney+ er meer voor willen betalen zullen ze niet bij Netflix verschijnen. Vrijwel alle series van The CW worden gemaakt door Warner Bros. TV of CBS TV Studios. Warner werkt aan de start van een nieuwe streamingdienst in de VS en is de maker van Batwoman. Dus de kans is groot dat die serie in ieder geval in de Verenigde Staten niet bij Netflix zal verschijnen.

Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
17 mei 2019 10:36 -
Zonde voor de toekomstige series.. Ik ben wel blij dat in ieder geval The Flash & Arrow beschikbaar zullen blijven via Netflix.
Anders is het ook geen ramp hoor, maar dan gaan we weer illegale dingen doen om aan de afleveringen te komen..Netflix zal de enige zijn waar ik een abonnement op heb en zal houden.
Reageer
avatar_H3nDri3
17 mei 2019 10:51
Zeker jammer. Dacht dat het voor beide wel een goede deal was. Hopen dat Batwoman wel op Netflix komt of anders Videoland. Disney+ zal deze serie niet zo snel aankopen denk ik, gezien hun eigenaar zijn van Marvel en dan ga je natuurlijk geen DC serie uitzenden.
Reageer

Laatste nieuws

ABC heeft maar liefst drie pilots besteld. Twee komedies, waarvan één een western, en een drama seriepilot.
Vandaag, 14:00
CBS heeft twee komediepilots besteld van uitvoerend producent Chuck Lorre.
Vandaag, 13:00
TNT werkt aan de ontwikkeling van Liars Club, een thrillerserie van actrice en schrijver Amy Rutberg die bekend is van Daredevil.
Vandaag, 12:00
ABC heeft een pilot besteld van Harlem's Kitchen, een dramaserie van schrijver Zahir McGhee (For the People (2018).
Vandaag, 11:00
NBC heeft het groene licht gegeven om pilots te maken van twee nieuwe komedieseries. Beide projecten zijn afkomstig van Universal Television.
Vandaag, 10:00
Disney+ heeft de trailer vrijgegeven van de nieuwe animatieserie Short Circuit.
Vandaag, 09:00