Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Orville vernieuwt, Proven Innocent gecanceld door FOX

De schorsing voor de rechtbank in Proven Innocent (2019) blijkt permanent. The Orville mag nog even doorgaan met hun ruimte-avonturen van FOX.

Er zal geen tweede seizoen komen van de juridische dramaserie Proven Innocent (2019). Proven Innocent speelt zich af in een bedrijf met een onrechtmatige veroordeling. Onder leiding van een felle en onverschrokken vrouwelijke advocaat genaamd Madeline Scott (Rachelle Lefevre) met een honger naar gerechtigheid, heropent het team onderzoeken, waardoor hun eigen leven in gevaar wordt gebracht om de onschuldigen die 'bewezen' schuldig zijn, vrij te pleiten. De motivatie van onze hoofdrol speelster komt van haar beruchte verleden; als een jonge volwassene werd ze schuldig bevonden en later vrijgesproken in een spraakmakende zaak waarin ze een sensatie op tabloidgebied werd, een begrip en nationale bekendheid. Hoewel ze een held en een slachtoffer van sommigen is, vergaren haar moedige en positieve tactieken haar enkele vijanden - van wie er één alles zal doen om haar te zien ondergaan voor een misdaad waarvan we weten dat ze die niet heeft begaan. We zullen haar zien verdedigen terwijl ze vecht om haar eigen onschuld te behouden.


Seth MacFarlane keert in seizoen 2019-2020 terug, FOX heeft de komische sciencefictionserie The Orville vernieuwd met een derde seizoen. De serie die zich 400 jaar in de toekomst afspeelt en waarin The Orville, een middelgroot ruimte-verkenningsschip wordt gevolgd. De bemanning, zowel menselijk als alien, krijgen te maken met de verrassingen en gevaren van het universum, maar ook met bekende, vaak grappige problemen van het alledaagse leven.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst