Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Netflix verhoogt prijzen in de Verenigde Staten

Netflix heeft nieuwe prijsverhogingen aangekondigd voor Amerikaanse klanten. De verwachting is dat ook in Europa de tarieven binnenkort omhoog gaan.

De maandprijzen van de drie abonnementen gaan met enkele dollars omhoog. Het tarief voor het standaard-abonnement stijgt procentueel gezien het meest. Het standaard-abonnement gaat van 10,99 naar 12,99 dollar per maand. Een abonnement voor een enkel apparaat gaat naar 8,99 dollar per maand en voor vier apparaten betalen abonnees voortaan 15,99 dollar.

De prijsstijging geldt per direct voor nieuwe klanten, maar voor bestaande klanten voert Netflix deze in de komende drie maanden door. In eerste instantie geldt dat deze alleen voor de Verenigde Staten aangekondigd is, maar de verwachting is dat Netflix ook in andere markten binnen afzienbare tijd de prijzen verhoogt. Dat gebeurde bij voorgaande verhogingen in de Verenigde Staten ook.

Netflix geeft als reden op dat blijvend moet worden geïnvesteerd in ‘het fantastische entertainment en de gebruikerservaring’.

6854 Netflixscherm2
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
Vandaag, 14:00
Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.
Vandaag, 13:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 11:59
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.
Vandaag, 09:00