Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix verhoogt prijzen in de Verenigde Staten

Netflix verhoogt prijzen in de Verenigde Staten

Netflix heeft nieuwe prijsverhogingen aangekondigd voor Amerikaanse klanten. De verwachting is dat ook in Europa de tarieven binnenkort omhoog gaan.
De maandprijzen van de drie abonnementen gaan met enkele dollars omhoog. Het tarief voor het standaard-abonnement stijgt procentueel gezien het meest. Het standaard-abonnement gaat van 10,99 naar 12,99 dollar per maand. Een abonnement voor een enkel apparaat gaat naar 8,99 dollar per maand en voor vier apparaten betalen abonnees voortaan 15,99 dollar.

De prijsstijging geldt per direct voor nieuwe klanten, maar voor bestaande klanten voert Netflix deze in de komende drie maanden door. In eerste instantie geldt dat deze alleen voor de Verenigde Staten aangekondigd is, maar de verwachting is dat Netflix ook in andere markten binnen afzienbare tijd de prijzen verhoogt. Dat gebeurde bij voorgaande verhogingen in de Verenigde Staten ook.

Netflix geeft als reden op dat blijvend moet worden geïnvesteerd in ‘het fantastische entertainment en de gebruikerservaring’.

6854 Netflixscherm2
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten