Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

IMDb heeft gratis streamingdienst Freedive gelanceerd

De film- en televisiedatabase IMDb, onderdeel van Amazon, heeft in de Verenigde Staten de nieuwe online streamingdienst Freedive gelanceerd.

Via Freedive kunnen mensen in Amerika gratis naar aangeboden series en films kijken. Dit keer zorgen niet de abonnementskosten voor de inkomsten, maar reclames.

Freedive is sinds vorige week beschikbaar en er worden al meer dan honderd bekende tv-series en films aangeboden. IMDb heeft Freedive gelanceerd om een plekje te bemachtigen in de booming streamingwereld. Het lijkt erop dat Amazon met Freedive kijkt hoe klanten reageren op een gratis dienst mét reclames. Amazon beschikt uiteraard ook over de betaalde versie Amazon Prime Video.

Op dit moment worden er series aangeboden als Fringe, Heroes, The Bachelor en Without a Trace. De televisieseries en films kunnen op dit moment alleen via de website IMDb bekeken worden. Aan een app wordt nog gewerkt.

6914 Freedive
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eentje
15 jan 2019 18:49 -
Voor mensen die niet vaak kijken is een dienst als dit met reclames wel interessant.
Reageer

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
Vandaag, 16:00
Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws over de horrorserie van Netflix Black Summer.
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
1
NBC werkt aan de nieuwe serie Private Dickersons. Het is een komedieserie over echtparen, geschreven door David Young (Carpool Karaoke).
Vandaag, 13:00
The CW ontwikkelt de serie Midnighters. Het is een dramaserie, gebaseerd op de sciencefiction-boekenserie van Scott Westerfeld.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56