Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

IMDb heeft gratis streamingdienst Freedive gelanceerd

De film- en televisiedatabase IMDb, onderdeel van Amazon, heeft in de Verenigde Staten de nieuwe online streamingdienst Freedive gelanceerd.

Via Freedive kunnen mensen in Amerika gratis naar aangeboden series en films kijken. Dit keer zorgen niet de abonnementskosten voor de inkomsten, maar reclames.

Freedive is sinds vorige week beschikbaar en er worden al meer dan honderd bekende tv-series en films aangeboden. IMDb heeft Freedive gelanceerd om een plekje te bemachtigen in de booming streamingwereld. Het lijkt erop dat Amazon met Freedive kijkt hoe klanten reageren op een gratis dienst mét reclames. Amazon beschikt uiteraard ook over de betaalde versie Amazon Prime Video.

Op dit moment worden er series aangeboden als Fringe, Heroes, The Bachelor en Without a Trace. De televisieseries en films kunnen op dit moment alleen via de website IMDb bekeken worden. Aan een app wordt nog gewerkt.

6914 Freedive
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eentje
15 jan 2019 18:49 -
Voor mensen die niet vaak kijken is een dienst als dit met reclames wel interessant.
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1