Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix komt mogelijk met weekabonnementen

Netflix komt mogelijk met weekabonnementen

Netflix doet momenteel in Oostenrijk een proef met weekabonnementen. Je kunt daar voor 2,49 euro een weekabonnement nemen. Het premium abonnement kost voor één week 3,99 euro.
Netflix kan op die manier een doelgroep bereiken die niet permanent behoefte heeft aan toegang tot de streamingdienst. En in een week kunnen gebruikers een heleboel series bingewatchen.

In vergelijking met een maandabonnement is de dienst dan uiteraard wel iets duurder. Als de proef een succes is in Oostenrijk gaat Netflix de weekabonnementen ongetwijfeld ook in andere landen aanbieden.

In Azië is Netflix een andere interessante proef aan het doen. Daar wordt namelijk een mobile only abonnement uitgeprobeerd. Ook dit abonnement is veel goedkoper, maar heeft weer de beperking dat je alleen op mobiele apparaten naar Netflix kunt kijken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 21 december 2018, 14:21
Hoop dat andere diensten dat ook gaan doen. Wil best 2 of 3 euro betalen om een seizoen van The Handsmaids Tail van Hulu of Bosch van Amazon legaal te kijken. Dat zijn diensten waar een volledig abonnement voor mij niet interessant genoeg is.
anonymous
anonymous 21 december 2018, 18:15
Mooi zonder reclame
Log in om een reactie achter te laten