Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix handhaaft een aantal topseries

Netflix abonnees kunnen weer opgelucht adem halen. Een aantal series die dreigden te verdwijnen blijven toch beschikbaar.

De afgelopen weken verschenen er bij topseries als Homeland, Prison Break, Sons of Anarchy, New Girl en How I Met Your Mother meldingen dat ze tot 8 september beschikbaar zouden zijn op Netflix. Nu, één dag na 8 september, zijn de series nog steeds beschikbaar. Voorlopig zijn de series met één maand verlengd, er verschijnt nu een melding dat de series beschikbaar zijn tot 8 oktober.

Er zijn ook series verdwenen: de eerste drie seizoenen van Modern Family en White Collar, en de complete series Lie to Me en The Unit zijn verdwenen. Ook American Horror Story: Murder House is niet meer beschikbaar.

Na het bekend worden van het mogelijk verdwijnen van deze series kwamen er via sociale media veel oproepen aan Netflix om dit niet te doen. Netflix doet zelf geen uitspraken over deze rechten, maar duidelijk is dat in de afgelopen weken er alsnog rechten zijn ingekocht.

6072 Netflixscherm
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00