Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Facebook Watch komt wereldwijd beschikbaar

Facebook maakt zijn videoplatform Watch buiten de Verenigde Staten beschikbaar. Facebook Watch wordt vanaf deze week uitgerold onder alle Nederlandse gebruikers.

Facebook Watch onderscheidt zich volgens Facebook van concurrenten door de nadruk op sociaal en interactief kijken. Veel programma's worden speciaal voor Watch gemaakt, met software die Facebook aan videomakers beschikbaar stelt. Zo kunnen videomakers liveprogramma's maken met interactieve elementen. Kijkers kunnen hun mening geven, meedoen aan een interactieve quiz of het programma zelfs sturing geven.

6165 FacebookWatch

Als voorbeeld noemt Facebook een programma waarbij de kijkers samen stemmen op belangrijke beslissingen van het hoofdpersonage in een serie. Het verhaal volgt dan het pad dat de meeste kijkers kiezen. Ook kent Watch een functie voor het samen met vrienden of andere liefhebbers kijken van programma's. De Facebook-vrienden komen dan samen in één chat, waar ze het programma gezamenlijk kunnen bespreken.

Watch legt de nadruk volgens Facebook ook erg op het kijkgedrag van vrienden. Volgens Facebook is in de Verenigde Staten gebleken dat mensen graag de dingen willen zien die hun vrienden ook kijken. De grote smaakmaker onder de gescripte series van Facebook Watch is Sorry For Your Loss, een nieuwe dramaserie met Elizabeth Olsen. Die is vanaf 18 september te zien. Sorry For Your Loss is een serie over rouwverwerking, waarin Olsen gestalte geeft aan Leigh Gibbs, een jonge weduwe die haar leven weer op de rails probeert te krijgen.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2