Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

RTL XL stopt met optie vooruit kijken tv-programma's

RTL XL stopt eind augustus met de mogelijkheid om tv-programma's zoals Goede Tijden, Slechte Tijden vooruit te bekijken.

Die optie wordt per 29 augustus overgeheveld naar het streamingplatform Videoland dat eveneens eigendom is van RTL Nederland.

Een RTL XL-abonnement kost momenteel € 3,99 per maand en de combinatie RTL XL-Videoland is voor abonnees van het huidige RTL XL tot december beschikbaar voor hetzelfde bedrag. Daarna gaan kijkers (die dan nog steeds RTL XL en Videoland hebben) aanzienlijk meer betalen. Een Videoland-abonnement kost maandelijks namelijk € 8,99.

6035 RTLXL

Een reden voor de wijziging heeft RTL Nederland niet gegeven, maar het is duidelijk dat het streven naar meer inkomsten de belangrijkste oorzaak is. RTL XL blijft nog wel de opties 'kijken op een later moment' en 'terugkijken' houden. Voor het einde van het jaar zal RTL XL overigens geheel verdwijnen en biedt RTL Nederland alleen nog Videoland aan.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst