Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Disney’s videoplatform gaat eind 2019 live

Bob Iger, de CEO van The Walt Disney Company, heeft in de media aangegeven dat de ontwikkelingen rondom het nieuwe Disney OTT platform "op schema" liggen. Naar verwachting zal de streamingdienst eind volgend jaar worden gelanceerd.

De Disney-CEO meldde dat het aanbod van Disney bij de start "niet in de buurt zal komen van het volume dat Netflix heeft". De prijs zal daarom lager liggen dan bij zijn concurrent. Tevens ligt volgens hem de focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit. De nieuwe videodienst zal content van Pixar, Marvel, Disney, National Geographic en Star Wars bevatten.

Embed from Getty Images
Bob Iger

Met de recente overname van FOX is Disney ook voor 60 procent eigenaar van Hulu geworden. Bob Iger onderzoekt of de streamingdiensten van Hulu en Disney gecombineerd kunnen worden.

6034 Disneylogo
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Rob0860
14 aug 2018 07:32 -
Nou klinkt allemaal wel goed. Dus weer een abbo erbij
Reageer