Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix opent kantoor in Madrid

Netflix opent kantoor in Madrid

Netflix opent een kantoor van 22.000 m2 in Madrid en heeft in Spanje inmiddels 13.000 mensen aan het werk die momenteel 20 Netflix originals maken. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt.
Netflix heeft onlangs ook een deal aangekondigd met La Casa de Papel-bedenker Álex Pina, en investeert aanzienlijke bedragen in Spaanstalige acquisities en coproducties. De productiehub wordt ontwikkeld en beheerd door Grupo Secuoya.

Erik Barmack, vice-president van International Originals bij Netflix, zegt: "Spanje heeft een rijke geschiedenis op het gebied van innovatieve creatie van series en films. We zijn verheugd onze investering in het culturele hart van Madrid te versterken. Van San Sebastián tot Santiago de Chile en van Toronto tot Tokyo, de inhoud van de Spaanse producties wordt door Netflix-abonnees overal ter wereld gewaardeerd. De oprichting van onze eerste Europese productiehub zal nieuwe kansen creëren voor het creatieve talent van Spanje, en tevens aantonen dat we ons inzetten voor de productie van originele inhoud in heel Europa."

Embed from Getty Images
Erik Barmack
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten