Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Vampire Chronicles vindt onderdak bij Hulu

The Vampire Chronicles vindt onderdak bij Hulu

Netflix, HBO en Amazon viste naast het net en Hulu ging er met Anne Rice´s The Vampire Chronicles vandoor.
Al in mei 2017 berichtte MijnSerie dat The Vampire Chronicles van Ann Rice tot een serie zouden worden gemaakt. Daarna was het lange tijd stil rond de nieuwe serie. Maar in januari 2018 konden we berichten dat de nog zenderloze serie hulp zou krijgen van Bryan Fuller.

Embed from Getty Images
Ann Rice

Nu kunnen we melden dat Hulu de serie gaat uitbrengen. In The Vampire Chronicles, de boekenreeks kent elf delen, volgen we Lestat de Lioncourt, een Franse edelman die in de 18e eeuw veranderde in een onsterfelijke vampier. Het eerste deel werd al eens verfilmd als Interview with a Vampire met onder meer Tom Cruise, Kristen Dunst en Brad Pitt in de hoofdrollen. De serie zal wel op zoek moeten gaan naar een nieuwe showrunner want Bryan Fuller heeft de serie alweer vaarwel gezegd.

Verder details zijn er nog niet bekend gemaakt, wanneer de serie opgenomen gaat worden en wanneer deze in première zal gaan. MijnSerie houdt het nieuws rond The Vampire Chronicles scherp in de gaten en zal uiteraard weer berichten als er meer nieuws te melden is over deze nieuwe Hulu-serie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten