Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix introduceert Smart Downloads

Met Smart Downloads heeft Netflix de downloadfunctie wat slimmer gemaakt. Smart Downloads van Netflix zorgt ervoor dat de aflevering die je gedownload hebt automatisch verdwijnt als je deze hebt uitgekeken.

Vervolgens wordt de volgende aflevering automatisch gedownload. De functie is sinds dinsdag 10 juli beschikbaar in de applicaties van Netflix voor Android-apparaten. Het is nog niet bekend wanneer de functie uitrolt naar iOS.Smart Downloads werkt automatisch zodra er een WiFi-verbinding is. Het systeem werkt bij series en niet bij speelfilms of specials. De Smart Downloads functie van Netflix heeft meerdere voordelen. Zo hoef je zelf niet meer handmatig de afleveringen te verwijderen die je gekeken hebt. Bovendien neemt het minder opslagruimte op je apparaat in beslag, omdat er steeds maar één aflevering gedownload wordt. Het blijft mogelijk om de Smart Downloads functie van Netflix uit te schakelen. Dan kun je gewoon weer de gedownloade content zelf beheren.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
11 jul 2018 12:43 -
Ik ben heel blij met deze toevoeging! Top!
Reageer