Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix verwijdert review-functie

Netflix verwijdert review-functie

Netflix verandert constant en heeft beslist om de optie om reviews te schrijven over series binnenkort te verwijderen. Eerder werd al het systeem met sterren geven opgeheven.
De streamingdienst zal vanaf 30 juli de review-functie verwijderen. Netflix heeft naar iedereen die het afgelopen jaar een review heeft geschreven een mail gestuurd. Daarin is te lezen dat de functie verdwijnt van de website. Volgens Netflix werd de mogelijkheid te weinig gebruikt, terwijl het voor de streamingdienst zelf veel werk oplevert. De reviews die gepost worden, moeten namelijk gemodereerd worden.

Eerder werkte Netflix met een sterrensysteem om series en films te beoordelen, maar begin 2017 werd die functie van de streamingdienst al verwijderd. In de plaats van de sterrenrating kwamen de duimpjes. Beslissen wat je een goede of een slechte serie vond, werd zo een stuk eenvoudiger. Maar je was natuurlijk ook wel beperkt tot 'goed' en 'slecht'.

In de app-versie van Netflix is de review-functie al enige tijd niet meer beschikbaar. Binnen de webversie is het momenteel nog wel mogelijk om een review te schrijven, maar al vrij ver weg gestopt. Pas wanneer je doorklikt naar ‘details’ kun je recensies, geschreven door andere gebruikers, lezen.

5768 Netflixreview
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

E71
E71 4 juli 2018, 12:05
Dat niet alleen. Ze gaan ook de prijzen verhogen!
anonymous
anonymous 4 juli 2018, 12:10
Who cares! Lees toch nooit reviews.
TnTNL
TnTNL 5 juli 2018, 07:44
Huh? Reviews?! Haha, wist niet eens dat deze optie er was!
razorlord
razorlord 7 juli 2018, 23:38
Oh...dan kan je prijs ook naar beneden...toch? minder werk..
Log in om een reactie achter te laten