Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Steven DeKnight aan de slag voor Netflix

Steven S. DeKnight, de bekende showrunner van Daredevil, heeft een deal getekend met Netflix. Volgens de overeenkomst zal DeKnight nieuwe series en andere projecten voor de streamingdienst ontwikkelen en produceren.

DeKnight was uitvoerend producent en showrunner tijdens het eerste seizoen van het Marvel-actiedrama Daredevil, en ook van de Starz-dramaserie Spartacus: Blood and Sand. Hij was tevens betrokken bij Buffy the Vampire Slayer en Angel.

"Steven S. DeKnight is een veelzijdige schrijver, regisseur, producent en showrunner wiens gedurfde visies al jarenlang het publiek hebben aangesproken", aldus Cindy Holland, vice president originele content bij Netflix. "We kijken ernaar uit om met hem samen te werken aan toekomstige originele series en andere projecten voor onze abonnees over de hele wereld."

Embed from Getty Images
Steven DeKnight

DeKnight zegt het volgende over de deal met Netflix: "Samenwerken met Netflix tijdens het eerste seizoen van Daredevil was een van de meest bevredigende momenten van mijn carrière. Het vertrouwen dat ze in hun creatieven stellen, gaat samen met hun niet-aflatende steun en enthousiasme. Ik kon geen betere plek voor mezelf en mijn bedrijf DeKnight Productions bedenken."
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Gisteren, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
zaterdag, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
zaterdag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
zaterdag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
zaterdag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
zaterdag, 10:00