Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Steven DeKnight aan de slag voor Netflix

Steven S. DeKnight, de bekende showrunner van Daredevil, heeft een deal getekend met Netflix. Volgens de overeenkomst zal DeKnight nieuwe series en andere projecten voor de streamingdienst ontwikkelen en produceren.

DeKnight was uitvoerend producent en showrunner tijdens het eerste seizoen van het Marvel-actiedrama Daredevil, en ook van de Starz-dramaserie Spartacus: Blood and Sand. Hij was tevens betrokken bij Buffy the Vampire Slayer en Angel.

"Steven S. DeKnight is een veelzijdige schrijver, regisseur, producent en showrunner wiens gedurfde visies al jarenlang het publiek hebben aangesproken", aldus Cindy Holland, vice president originele content bij Netflix. "We kijken ernaar uit om met hem samen te werken aan toekomstige originele series en andere projecten voor onze abonnees over de hele wereld."

Embed from Getty Images
Steven DeKnight

DeKnight zegt het volgende over de deal met Netflix: "Samenwerken met Netflix tijdens het eerste seizoen van Daredevil was een van de meest bevredigende momenten van mijn carrière. Het vertrouwen dat ze in hun creatieven stellen, gaat samen met hun niet-aflatende steun en enthousiasme. Ik kon geen betere plek voor mezelf en mijn bedrijf DeKnight Productions bedenken."
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Gisteren, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Gisteren, 09:00
2
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
donderdag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
donderdag, 10:56