Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Steven DeKnight aan de slag voor Netflix

Steven S. DeKnight, de bekende showrunner van Daredevil, heeft een deal getekend met Netflix. Volgens de overeenkomst zal DeKnight nieuwe series en andere projecten voor de streamingdienst ontwikkelen en produceren.

DeKnight was uitvoerend producent en showrunner tijdens het eerste seizoen van het Marvel-actiedrama Daredevil, en ook van de Starz-dramaserie Spartacus: Blood and Sand. Hij was tevens betrokken bij Buffy the Vampire Slayer en Angel.

"Steven S. DeKnight is een veelzijdige schrijver, regisseur, producent en showrunner wiens gedurfde visies al jarenlang het publiek hebben aangesproken", aldus Cindy Holland, vice president originele content bij Netflix. "We kijken ernaar uit om met hem samen te werken aan toekomstige originele series en andere projecten voor onze abonnees over de hele wereld."

Embed from Getty Images
Steven DeKnight

DeKnight zegt het volgende over de deal met Netflix: "Samenwerken met Netflix tijdens het eerste seizoen van Daredevil was een van de meest bevredigende momenten van mijn carrière. Het vertrouwen dat ze in hun creatieven stellen, gaat samen met hun niet-aflatende steun en enthousiasme. Ik kon geen betere plek voor mezelf en mijn bedrijf DeKnight Productions bedenken."
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Gisteren, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Gisteren, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Gisteren, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Gisteren, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Gisteren, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Gisteren, 09:00