Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Steven DeKnight aan de slag voor Netflix

Steven DeKnight aan de slag voor Netflix

Steven S. DeKnight, de bekende showrunner van Daredevil, heeft een deal getekend met Netflix. Volgens de overeenkomst zal DeKnight nieuwe series en andere projecten voor de streamingdienst ontwikkelen en produceren.
DeKnight was uitvoerend producent en showrunner tijdens het eerste seizoen van het Marvel-actiedrama Daredevil, en ook van de Starz-dramaserie Spartacus: Blood and Sand. Hij was tevens betrokken bij Buffy the Vampire Slayer en Angel.

"Steven S. DeKnight is een veelzijdige schrijver, regisseur, producent en showrunner wiens gedurfde visies al jarenlang het publiek hebben aangesproken", aldus Cindy Holland, vice president originele content bij Netflix. "We kijken ernaar uit om met hem samen te werken aan toekomstige originele series en andere projecten voor onze abonnees over de hele wereld."

Embed from Getty Images
Steven DeKnight

DeKnight zegt het volgende over de deal met Netflix: "Samenwerken met Netflix tijdens het eerste seizoen van Daredevil was een van de meest bevredigende momenten van mijn carrière. Het vertrouwen dat ze in hun creatieven stellen, gaat samen met hun niet-aflatende steun en enthousiasme. Ik kon geen betere plek voor mezelf en mijn bedrijf DeKnight Productions bedenken."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten