Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Film1 wordt concurrent van Netflix en Videoland

Film1 is vanaf donderdag beschikbaar als een streamingdienst, waardoor het aanbod bekeken kan worden zonder tussenkomst van een tv-aanbieder.

De dienst kost € 7,99 per maand en bevat de kanalen van Film1 en losse films en series.

Op dit moment is het alleen mogelijk om een Film1-abonnement af te nemen via een tv-aanbieder. Maar met de nieuwe constructie wordt het een streamingdienst zoals Netflix, waar enkel een internetverbinding voor nodig is. De komst van de losse Film1-abonnementsdienst is bevestigd tegenover Variety.

5685 Film1TV

Film1 gaat € 7,99 per maand kosten, of € 79,99 per jaar. Het aanbod bestaat uit de lineaire zenders van Film1 en daarnaast zo'n driehonderd on-demand titels. Het aantal series dat Film1 aanbiedt is momenteel echter nogal beperkt, de nadruk ligt duidelijk op speelfilms. Film1 heeft op dit moment de volgende series in het pakket: Channel Zero, Emerald City, Eyewitness (US), The Path en Vikings.

Sony is sinds 2015 de eigenaar van Film1. Het bedrijf nam de betaalzender destijds over van Liberty Global, dat verplicht werd om Film1 in de verkoop te zetten vanwege de overname van Ziggo.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_monic37
20 jun 2018 09:16 -
hoezo concurrent? er staan slechts 7 series op film1
Reageer
avatar_The_Phenom
20 jun 2018 09:26 -
Er staat ook WORDT concurrent. Geen IS concurrent..
Reageer
avatar_renzoroy
20 jun 2018 10:00 -
jeeej, nog een streamingdienst.....
Reageer
avatar_Olga2000
20 jun 2018 11:27 -
Film1 heeft redelijk recente films. Voor mensen die bijna nooit naar bioscoop gaan (zoals ik) is dat wel interessant. Voor de series moet je geen abo op Film1 nemen.

Nou ja, die streamingdiensten verschijnen nu als paddestoelen uit de grond. Straks komt Apple met videodienst en Disney.... en zo beetje bij beetje zie je de bomen niet achter de bos. En de keuze maken zal alleen moeilijker worden.
Reageer
avatar_Neryn
20 jun 2018 12:59 -
En uiteindelijk worden al die diensten bij elkaar een stuk duurder dan een gewoon tv abonnement.
Reageer

Laatste nieuws

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
Vandaag, 12:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Lost in Space (2018) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Binnenkort gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 09:00
Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Gisteren, 14:00
2
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Gisteren, 13:00