Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Obama's gaan series en films voor Netflix produceren

Obama's gaan series en films voor Netflix produceren

Er deden al langer geruchten de ronde, maar nu bevestigt Netflix het ook officieel: Barack en Michelle Obama gaan series en films produceren voor de Amerikaanse streamingdienst.
Met een tweet bevestigde Netflix dat de Obama’s een meerjarencontract ondertekenden om series en films voor Netflix te produceren. De bedoeling zou zijn om een 'gevarieerde mix' van programma’s maken voor Netflix. Ze zullen dat doen via het bedrijf Higher Ground Productions. Tegen eind 2019 worden de eerste resultaten van de samenwerking op Netflix verwacht.


De Obama’s zouden vooral thema’s willen behandelen die hen nauw aan het hart liggen. “Eén van de mooiste dingen aan mijn tijd als president was het ontmoeten van zoveel verschillende interessante mensen. Ik wil hen helpen om hun ervaringen en verhalen te delen met een groter publiek. Ik hoop dat we door het delen van de verhalen meer empathie en onderling begrip kunnen opwekken”, vertelde Obama in een reactie op het nieuws.

Embed from Getty Images
Barack en Michelle Obama

Ook Apple en Amazon zagen een samenwerking met de voormalige president zitten, maar het is Netflix die de deal heeft kunnen sluiten. De overeenkomst is meteen ook een van de grootste contracten in de geschiedenis van het bedrijf.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

E71
E71 21 mei 2018, 20:42
Kan ie nog meer z'n zakken vullen.
E71
E71 21 mei 2018, 22:23
Je kunt mijn reactie dis-liken wat je wilt, maar dat verandert niets aan het feit dat barrack obama gewoon een ordinaire zakkenvuller is. Hoe lekker zijn speeches ook van zijn tong rollen.
anonymous
anonymous 21 mei 2018, 21:54
Geen idee wat ik hier van kan verwachten. Het is niet zo dat ze al enige ervaring hebben in de industrie. Laat me verrassen.
Log in om een reactie achter te laten