Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Obama's gaan series en films voor Netflix produceren

Er deden al langer geruchten de ronde, maar nu bevestigt Netflix het ook officieel: Barack en Michelle Obama gaan series en films produceren voor de Amerikaanse streamingdienst.

Met een tweet bevestigde Netflix dat de Obama’s een meerjarencontract ondertekenden om series en films voor Netflix te produceren. De bedoeling zou zijn om een 'gevarieerde mix' van programma’s maken voor Netflix. Ze zullen dat doen via het bedrijf Higher Ground Productions. Tegen eind 2019 worden de eerste resultaten van de samenwerking op Netflix verwacht.


De Obama’s zouden vooral thema’s willen behandelen die hen nauw aan het hart liggen. “Eén van de mooiste dingen aan mijn tijd als president was het ontmoeten van zoveel verschillende interessante mensen. Ik wil hen helpen om hun ervaringen en verhalen te delen met een groter publiek. Ik hoop dat we door het delen van de verhalen meer empathie en onderling begrip kunnen opwekken”, vertelde Obama in een reactie op het nieuws.

Embed from Getty Images
Barack en Michelle Obama

Ook Apple en Amazon zagen een samenwerking met de voormalige president zitten, maar het is Netflix die de deal heeft kunnen sluiten. De overeenkomst is meteen ook een van de grootste contracten in de geschiedenis van het bedrijf.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_E71
21 mei 2018 20:42 -
Kan ie nog meer z'n zakken vullen.
Reageer
avatar_E71
21 mei 2018 22:23
Je kunt mijn reactie dis-liken wat je wilt, maar dat verandert niets aan het feit dat barrack obama gewoon een ordinaire zakkenvuller is. Hoe lekker zijn speeches ook van zijn tong rollen.
Reageer
avatar_H3nDri3
21 mei 2018 21:54 -
Geen idee wat ik hier van kan verwachten. Het is niet zo dat ze al enige ervaring hebben in de industrie. Laat me verrassen.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1