Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat gaat ABC doen in seizoen 2018 - 2019?

Wat gaat ABC doen in seizoen 2018 - 2019?

Ook ABC heeft inmiddels bekend gemaakt wat er gaat gebeuren in het komende seizoen. MijnSerie heeft een overzicht gemaakt van de vernieuwde series en series die verdwijnen.
De ABC-serie Station 19 krijgt een tweede seizoen. Station 19 is een spin-off van de langlopende populaire serie Grey's Anatomy en volgt de belevenissen van de mannen en vrouwen uit een brandweerkazerne in Seattle. Tot de acteurs behoren Ben Warren en Andy Herrera.

Fresh off the Boat krijgt een vijfde seizoen. Het is een komedie over een Aziatische jonge hip-hopliefhebber die tussen twee werelden zit. Zijn ouders zijn immigranten en hij is zo Amerikaans als maar kan. Hoofdrollen zijn er voor Constance Wu en Randall Park.

Video on youtube


De serie For the People (2018) krijgt een tweede seizoen. For the People (2018) is gesitueerd in het Federale Hof van New York, ook wel bekend als The Mother Court. De serie volgt gloednieuwe advocaten die werken voor zowel de verdediging als de openbare aanklager. Tot de acteurs behoren Britt Robertson en Susannah Flood.

Splitting Up Together (US) krijgt een tweede seizoen. De komedieserie van ABC ging pas in maart dit jaar van start. Het volgt het verhaal van een echtpaar van wie het huwelijk eigenlijk wordt herbevestigd door hun scheiding. Oliver Hudson en Jenna Fischer spelen hoofdrollen.

Video on youtube


How to Get Away with Murder krijgt een vijfde seizoen. De misdaadserie gaat over de briljante en charismatische professor Annalise Keating. Zij en vijf van haar studenten raken betrokken bij een misdrijf. Zo moeten ze uiteindelijk wat ze hebben geleerd tijdens haar lessen in het echte leven toepassen. Viola Davis speelt de hoofdrol.

Black-ish krijgt een vijfde seizoen. De komedieserie gaat over Andre 'Dre' Johnson. Hij heeft een geweldige baan, een beeldschone vrouw, vier kinderen en een prachtig huis in de buitenwijk. Maar is dit Afro-Amerikaanse gezin door al hun succes niet een beetje te goed geïntegreerd? De hoofdrol wordt gespeeld door Anthony Anderson.

Video on youtube


American Housewife krijgt een derde seizoen. Voorheen heette deze komedieserie The Second Fattest Housewife in Westport. ABC heeft besloten om dat in 2016 in te korten tot American Housewife. Katie Otto (Katy Mixon) is een zelfverzekerde, schaamteloze echtgenote en moeder van drie kinderen. Ze probeert haar niet perfecte familie op te voeden in de gezonde stad Westport, Connecticut.

De serie The Crossing komt niet meer terug. Het eerste seizoen gaat nog door tot 28 mei en dan is de sciencefictionserie afgelopen. Vluchtelingen van een door oorlog verwoeste stad zoeken in The Crossing asiel in een Amerikaans stadje. Het land waar deze vluchtelingen vandaan komen is echter het Amerika van 250 jaar in de toekomst. Vanuit het perspectief van de lokale sheriff, een federale agent en een moeder op zoek naar haar vermiste dochter wordt het verhaal verteld.

Video on youtube


De serie Deception (2018) komt ook niet terug. De dramaserie van ABC ging pas in maart 2018 in première. Deception (2018) gaat over Cameron Black, ’s werelds grootste illusionist. Maar zijn grootste geheim is onthuld en zijn carrière vernietigd. De hoofdrol werd gespeeld door Jack Cutmore-Scott. Het eerste seizoen loopt nog tot eind mei 2018 en krijgt dus geen vervolg.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

renzoroy
renzoroy 13 mei 2018, 16:43
Jammer van The Crossing. Samen met Splitting Up Together de enige serie die ik van de bovengenoemde kijk,
thales
thales 13 mei 2018, 17:31
Altijd zo gek, goede series (crossing, deception) cancelen ze weer en ronduit waardeloze series
( al die anderen), verlengen ze weer. Vreemd!
renzoroy
renzoroy 13 mei 2018, 17:33
ja dat is echt altijd zo. Vooral reality series, kookprogramma's en series als x-factor enzo blijven maar eindeloos doorgaan....
Karzal
Karzal 13 mei 2018, 19:21
Hmh... de enige serie die ik echt actief volg van ABC is nog steeds niks bekend over... Agents of Shield..
renzoroy
renzoroy 13 mei 2018, 23:18
Die zie ik somber in. Kijkcijfers zijn onwijs gedaald, zeker als je seizoen 5 met 1 vergelijkt. ABC heeft natuurlijk een tijdje terug ook al de spinoff Marvel's Most Wanted niet op willen pakken. Maar ik hoop het voor je :)
renzoroy
renzoroy 14 mei 2018, 22:11
Nou goed nieuws voor je, hij is zojuist verlengd voor een 6e seizoen.
sharky
sharky 13 mei 2018, 22:06
Dacht dat het aan mij lag dat bagger series eindeloos doorgaan en de goede weer snel verdwijnen maar zo te zien denken er meer zo.Zijn ze in amerika dan zo dom dat ze enkel maar bagger kunnen kijken.???
ellenvangenechten10
ellenvangenechten10 14 mei 2018, 06:54
Blij dat for the people toch een tweede seizoen krijgt! Soms heb je na een zware werkdag gewoon ook eens series nodig die gewoon lekker weg kijken :)
Log in om een reactie achter te laten