Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
De plannen van CBS voor seizoen 2018 - 2019

De plannen van CBS voor seizoen 2018 - 2019

In de Verenigde Staten maken de zenders rond deze tijd hun plannen bekend voor het komende seizoen. MijnSerie heeft een overzicht gemaakt van de nieuwe series die CBS brengt, de vernieuwde series en de series die geen vervolg krijgen.
CBS komt met de multi-camera komedieserie Fam. Het gaat over een vrouw die een nieuw leven begint met haar verloofde. Zij wordt geconfronteerd met haar halfzuster en haar lastige vader. Tot de cast behoren Nina Dobrev, Tone Bell, Odessa Adlon, Brian Stokes Mitchell en Sheryl Lee Ralph.

Ook nieuw is de dramaserie God Friended Me. Daarin komen vraagstukken als geloof, bestaansrecht en wetenschap aan de orde. Een atheïst krijgt een heel ander leven als God zijn vriend wordt op sociale media. Acteurs zijn Brandon Micheal Hall, Violett Beane, Suraj Sharma, Javicia Leslie en Joe Morton.

Embed from Getty Images
Brandon Micheal Hall

CBS gaat tevens een nieuwe serie van Magnum, P.I. lanceren. Die serie was vele jaren geleden te zien en gesitueerd in Hawaii. De nieuwe serie volgt opnieuw Thomas Magnum, een voormalig legermedewerker die privé detective wordt. Acteurs zijn Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton en Stephen Hill.

In de dramaserie The Code nemen de slimste koppen van het leger de moeilijkste uitdagingen van het land aan. In de rechtszaal en daarbuiten - waar elke advocaat wordt getraind als officier van justitie, een advocaat van de verdediging, een onderzoeker en een marinier. De acteurs zijn Anna Wood, Ato Essandoh, Phillipa Soo en Raffi Barsoumian.

De dramaserie The Red Line gaat over een blanke agent in Chicago die ten onrechte een zwarte dokter neerschiet en doodt. De serie volgt drie enorm verschillende families die allemaal connecties hebben met de zaak. Het verhaal wordt verteld vanuit elk perspectief. De acteurs zijn Noah Wyle, Emayatzy Corinealdi, Aliyah Royale, Noel Fisher, Michael Patrick Thornton, Vinny Chhibber, Howard Charles en Elizabeth Laidlaw.

Video on youtube


De komedieserie Man with a Plan krijgt een derde seizoen. Man with a Plan met acteur Matt LeBlanc gaat over een aannemer die meer tijd met zijn kinderen gaat doorbrengen als zijn vrouw weer aan het werk gaat. Hij komt erachter komt dat zijn drie kleine kinderen geen engeltjes maar maniakken zijn.

De familiekomedie Life in Pieces krijgt een vierde seizoen. Het is een komedie over een familie, verteld door de verschillende verhalen van verschillende familieleden. Zoe Lister Jones speelt de hoofdpersoon Jen.

De serie Kevin Can Wait krijgt geen derde seizoen bij CBS. De komedie van Kevin James gaat over een net gepensioneerde politieagent, die uitkijkt naar een zorgeloze tijd met zijn vrouw en drie kinderen, om er achter te komen dat hij moeilijkere uitdagingen zal aan moeten gaan dan hij ooit meemaakte als agent op de straat.

De komedieserie 9JKL krijgt geen tweede seizoen. De serie gaat over Josh (Mark Feuerstein), een pas gescheiden man en acteur die zich van project naar project sleept. Hij wordt geconfronteerd met zijn meest uitdagende rol tot nu toe: een goede zoon en broer zijn, en intussen de familie onder controle houden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten