Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Videoland en RTL XL worden samengevoegd

Videoland en RTL XL worden samengevoegd

RTL Nederland is van plan een grote reorganisatie door te voeren. Dat is ook noodzakelijk, want de televisiezenders doen het minder goed dan vroeger. RTL is genoodzaakt om banen te schrappen.
RTL wil doorgroeien naar een ‘Fan Centric RTL’, die de Nederlandse consument als uitgangspunt neemt bij alle ontwikkelingen en activiteiten van het bedrijf.

Een belangrijke strategische stap is het samenvoegen van de OTT-activiteiten Videoland en RTL XL in één platform. Dit biedt de basis voor verdere online activiteiten.

5322 Videolandtitels

RTL-baas Sven Sauvé over deze stap: “Videoland groeit harder dan ooit. Dat moet ook, want we willen niet alleen de marktleider zijn op tv {dat is nu de NPO}, we willen ook de lokale nummer 1 in video on demand zijn {dat is nu de NPO}. Onze video on demand activiteiten hebben ons veel geleerd over Fan Centric werken. Door met onze abonnees te praten, weten we dat het een grote wens is om één plek te hebben waar je alles kunt zien en waar veel aandacht is voor Nederlandse content. Dit jaar nog maken we de stap om al onze online activiteiten samen te voegen.”

Het samenvoegen van Videoland en RTL XL lijkt een zinvolle stap. Voor consumenten is het momenteel vaak onduidelijk welke series op welk platform te bekijken zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten