Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Casting nieuws, vernieuwing en meer nieuws over en van Netflix

Netflix voegt drie nieuwe karakters toe aan Stranger Things. Vernieuwt Travelers (2016) samen met Showcase. Voegt drie nieuwe castleden toe aan Marvel's The Punisher en wil in 2018 flink uitbreiden met originele series en films.

Volgens That Hashtag Show zullen er in het derde seizoen van Stranger Things drie karakters worden toegevoegd. That Hashtag Show heeft nog niet kunnen achterhalen wie die karakters gaan spelen maar wel alvast een omschrijving neergepend van deze nieuwe personages.

- Mayor Larry Kline wordt omschreven als een klassieke politicus uit de jaren 80. Kline zou erg gevoelig zijn en enkel door zijn interesse gedreven worden. Het zou een man moeten zijn tussen de 40 en 60 jaar.
- Bruce is een journalist rond de 50 jaar. Hij is seksistisch, heeft overgewicht en erg sjofel.
- Patricia Brown moet een aardige buurvrouw gaan worden. Ze moet een vrouw zijn van rond de 70. Ze werkt veel in haar tuin en voorziet de jongeren van advies. Er wordt vermoed dat ze iets met de Upside Down te maken zou hebben.


Zoals het er nu uitziet keren de meeste personages uit het tweede seizoen terug in het derde seizoen en naar verwachting zal het derde seizoen in 2019 te zien zijn bij Netflix.

Niet alleen drie nieuwe karakters in Stranger Things, maar ook in het tweede seizoen, dat in 2019 te zien zal zijn, van Marvel's The Punisher zijn drie nieuwe karakters toegevoegd. Aan deze karakters zijn wel acteurs geplakt.

- Floriana Lima, Supergirl) zal de rol van Krista Dumont op zich nemen. Een slimme, meelevende en gedreven psychotherapeut die werkt met militaire veteranen.
- Giorgia Whigham (Scream) zal de rol gaan spelen van de mysterieuze oplichter Amy Bendix.
- Josh Stewart (Shooter (2016) zal in de huid kruipen van John Pilgrim, een man die een gewelddadig leven achter zich heeft gelaten en zijn leven probeert te beteren. Door omstandigheden komt hij terecht in de wereld van Frank Castle (Jon Berntal) en moet hij zich toch weer wenden tot geweld.

Dan een stille vernieuwing door Showcase en Netflix. Travelers (2016) krijgt een derde seizoen. Meerdere bronnen hebben bevestigd dat het derde seizoen van Travelers (2016) in het najaar van 2018 te zien zal zijn bij het Canadese Showcase, om later in 2018 wereldwijd bij Netflix van start te gaan. Het is niet aangekondigd dat het derde seizoen van Travelers (2016) de laatste zal zijn.

Naast al dit serienieuws heeft Netflix aangekondigd dat het in 2018 maar liefst 700 originele series en films gaat uitzenden/uitbrengen. CFO David Wells heeft ook laten weten tijdens de Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference dat Netflix in 2018 het lieve sommetje van acht miljard dollar besteedt aan de productie van original content om zo vooral groei te kunnen bewerkstelligen.

Onder de vele nieuwe producties zitten talloze verschillende formats. Van de 700 originals worden er 80 buiten de Verenigde Staten gemaakt. Naast series maakt Netflix ook documentaires, komediespecials, event series, coproducties, kinderseries, animes, docuseries, talkshows, reality-, drama- en komedieseries en distribueren ze internationaal van alles, waaronder Star Trek: Discovery.

Netflix houdt voorlopig niet op met deze enorme groei in content, dat alles om de groeiende concurrentie voor te blijven. In 2017 had de streamingdienst 117,6 miljoen abonnees. En dat aantal kan alleen maar groeien door constant nieuwe content toe te voegen aan het al grote bestand.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 11:02
Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
Gisteren, 15:05
1
In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).
Gisteren, 13:00
Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.
Gisteren, 11:00
HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).
Gisteren, 10:00
2