Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Elizabeth Olsen in dramaserie bij Facebook Watch

Elizabeth Olsen in dramaserie bij Facebook Watch

Facebook ontwikkelt Watch, een eigen videoplatform waarmee het bedrijf de concurrentie met YouTube aan wil gaan.

Watch komt beschikbaar als tabblad in de app en op de website. De dienst is momenteel alleen in de VS beschikbaar, maar dat gaat binnenkort ongetwijfeld veranderen.

Facebook geeft gebruikers een gepersonaliseerde Watch-pagina, met aanbevelingen en shows die gekeken worden door vrienden of groepen die de gebruiker volgt. Er komen categorieën als 'Most Talked About', 'What's Making People Laugh' en 'What Friends Are Watching'.

In totaal investeert Facebook dit jaar een miljard dollar in Facebook Watch. Facebook gaat dus geld investeren in eigen televisieseries en heeft een komische dramaserie besteld met Elizabeth Olsen.

Het project heeft momenteel nog geen titel, maar het script van toneelschrijfster Kit Steinkellner lag al een tijdje bij zender Showtime, waar de verfilming niet van de grond wilde komen.

Facebook heeft het project nu overgenomen en strikte Elizabeth Olsen voor de hoofdrol. Olsen zal in de serie gestalte geven aan een jonge weduwe, die in contact probeert te komen met mensen uit haar verleden.

Lizzy Weiss (Switched at Birth) treedt aan als showrunner en James Ponsoldt (Masters of Sex) zal produceren en regisseren.

Embed from Getty Images
Elizabeth Olsen
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten