Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
David O. Russells dure maffia serie geschrapt uit het schema

David O. Russells dure maffia serie geschrapt uit het schema

De peperdure maffiaserie waar Amazon grootste plannen voor had is volledig geschrapt. En Amazon heeft de productie van The Romanoffs volledig overgenomen van The Weinstein Company.

De nog naamloze serie van David O. Russell, waar onder andere Robert De Niro en Julianne Moore gecast voor waren, is volledig uit de boeken geschrapt bij Amazon. Amazon had twee seizoenen van de serie besteld, waar 160 miljoen dollar in gestoken zou worden. Een deel van die kosten zou gedeeld worden met The Weinstein Company. Vanwege het grote seksueel misbruikschandaal rond oprichter Harvey Weinstein, die inmiddels door zijn eigen bedrijf is ontslagen, heeft Amazon besloten om alle deals met het productiebedrijf stop te zetten.

Weinstein wordt door diverse actrices beschuldigd van seksueel misbruik. Ook een tweede productie stond bij Amazon even op losse schroeven door deze beschuldigingen. Maar zoals het er nu uit ziet zal de serie The Romanoffs, bedacht door Mad Men’s Matthew Weiner, geheel door Amazon gefinancierd worden en gewoon doorgang vinden.

In een verklaring hebben De Niro en Moore beiden laten weten begrip te hebben voor de beslissing van Amazon. Saillant detail voor de naamloze serie is dat het de eerste keer zou zijn dat De Niro op televisie te zien is en dat er maar liefst al 40 miljoen in de serie was gepompt, zonder dat er ook maar één scène is opgenomen.

Wat vind jij van de beslissing van Amazon? Terecht of onterecht?


Embed from Getty Images
Robert De Niro
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 17 oktober 2017, 15:04
Die serie zal wel weer opgepakt worden zodra Amazon een andere partner heeft gevonden, of als de Weinstein Company is verkocht en van naam is veranderd :) Ze gaan niet zomaar 40 miljoen verspillen.
Log in om een reactie achter te laten