Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

SkyShowtime binnenkort te zien in Nederland

Hoewel we al enige tijd wisten dat SkyShowtime naar Nederland zou komen, wisten we niet wanneer. Nu weten wanneer er weer een streamingsdienst toegevoegd kan worden aan het steeds langer wordende lijstje.

Op 20 september is de streamer live gegaan in de Scandinavische landen. De nieuwe abonnees konden gebruik maken van een levenslange korting van 50 procent. Het goede nieuws is dat de nieuwste streamingsdienst vanaf 25 oktober 2022 in Nederland te zien zal zijn.

Monty Sarhan, CEO van SkyShowtime, liet weten: “Het is eindelijk tijd… voor SkyShowtime. We zijn enorm verheugd dat onze klanten exclusieve toegang gaan hebben tot de allernieuwste series en filmpremières van onze iconische en wereldberoemde studio’s. Terwijl we uitrollen in Europa zijn we ook erg enthousiast om aan te kondigen dat kijkers in Nederland en Portugal SkyShowtime vanaf volgende maand ook kunnen ervaren.”

De prijs van SkyShowtime in Nederland is nog niet bekendgemaakt, maar in Finland gaan abonnees namelijk €6,99 per maand betalen. De kosten in Zweden (± €7,34), Noorwegen (± €7,92) en Denemarken (± €9,27) liggen daar allemaal dicht bij in de buurt. Daarnaast krijgen abonnees die vóór 2 november lid worden ook nog eens levenslang 50 procent korting op hun maandelijkse kosten. Dat zou kunnen betekenen dat je voor deze streamer slecht € 3,49 per maand zal hoeven te betalen.

SkyShowtime is een joint venture van Comcast Corporation en Paramount Global. Onder deze twee enorme bedrijven in de mediawereld vallen acht grote studio’s: Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. De films en series die onder deze acht van SkyShowtime vallen, worden verwacht in het aanbod van de streamingdienst in Nederland. In de eerste berichtgeving van SkyShowtime kregen we al te horen dat er meer dan 10.000 uur aan content in het aanbod van ons land zal worden gelanceerd.

Naast talrijke filmtitels noemt de streamingdienst onder andere Yellowstone (2018), Halo, The Offer, Star Trek: Strange New Worlds, Dexter: New Blood en The First Lady als series die zijn gaan opnemen in hun content.

SkyShowtime zal – zoals je zou verwachten – op veel apparaten werken. Zo is er een Android-app, kun je de webversie gebruiken op je laptop/computer en is het ook mogelijk om via Android TV of Google TV te kijken. De dienst werkt dus prima met een Chromecast met Google TV op je televisie.
Video on youtube
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_E71
21 sep 2022 20:48 -
Kan je The Offer kijken, Mandy!

Hopelijk komen ze hier ook met die introductie korting. Dan word ik zeker lid! SkyShowtime, Paramount, Universal en Dreamworks! Wat wil je nog meer?
Reageer
avatar_Mandy1966
22 sep 2022 10:12
Haha, ja dat had ik gelezen. Ik ga ook zeker een abo nemen. Want ook het aanbod films is zeer goed.
Reageer