Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

ABC vernieuwt vijf series, bestelt er vier en cancelt een sequel

Twee dramaseries, twee comedyseries en één dramedyserie zijn vernieuwd door de Alfabet-zender. Vier nieuwe series zijn inmiddels besteld.

Het mysterie van Big Sky blijft nog even hangen. De detectiveserie is vernieuwd met een derde seizoen. Jensen Ackles (Supernatural) die al een gastoptreden had in de seizoensfinale zal terugkeren als regulier castlid in het nieuwe seizoen.
(In Nederland te zien op Disney+)

ABC heeft A Million Little Things vernieuwd met een vijfde seizoen. Hoewel het door ABC nog niet is gelabeld als laatste seizoen is de verwachting wel dat dit het laatste hoofdstuk gaat worden van de ensembledramaserie.
(In Nederland te zien op Videoland)

The Conners is de op één na meest bekeken comedyserie op ABC, niet vreemd dus dat de serie een vijfde seizoen heeft gekregen.
The Conners

ABC heeft meer geïnvesteerd in de comedyserie Home Economics. De serie heeft een derde seizoen gekregen van de Alfabet-zender.

ABC zal meer gaan vertellen over de familie Williams in het twee seizoen van The Wonder Years. De dramedy is geïnspireerd door de gelijknamige serie uit 1988.
(In Nederland te zien op Disney+)
The Wonder Years

ABC heeft vier nieuwe series besteld. Drie dramaseries en één comedyserie.

Alaska verteld het verhaal van Eileen Fitzgerald, een onlangs in ongenade gevallen verslaggever die haar spraakmakende leven in New York achter zich laat om zich bij een dagelijkse metrokrant in Anchorage aan te sluiten op een reis om zowel persoonlijke als professionele verlossing te vinden.
De castleden zijn onder andere Hilary Swank, Jeff Perry, Matt Malloy, Meredith Holzman, Grace Dove, Pablo Castelblanco, Ami Park en Craig Frank

Avalon speelt zich af in de hoofdstad van Avalon op Catalina Island, waar rechercheur Nicole 'Nic' Searcy van de LA Sheriff Department een klein kantoor leidt. Catalina heeft een lokale bevolking die meer dan één miljoen toeristen per jaar bedient, en elke dag wanneer de veerboten aankomen, komen honderden potentiële nieuwe verhalen het eiland binnen. Detective Searcy wordt meegesleurd in een carrière bepalend mysterie dat alles wat ze over zichzelf en het eiland weet op de proef stelt. De cast van de dramaserie moet nog worden aangekondigd.

The Rookie: Feds volgt Simone Clark, de oudste rookie op de FBI-Academy. Het is een spin-off van ABC-dramaserie The Rookie. De castleden zijn onder andere Niecy Nash-Betts, Frankie Faison en Felix Solis.

Not Dead Yet volgt Nell Stevens, een blute en nieuw beschreven ramp die werkt aan een herstart van het leven en de carrière die ze tien jaar geleden achterliet. Wanneer ze de enige baan krijgt die ze kan vinden - het schrijven van overlijdensberichten - begint Nell levensadvies te krijgen van een onwaarschijnlijke bron. De comedyserie is een adaptatie van Alexandra Potter's boek Confessions of a 40-something F**k Up. Castleden zijn onder andere Gina Rodriguez, Joshua Banday en Angela Gibbs.

L.A. Law (2022) gecanceld. “Zoals het geval was met de revival van Steven Bochco's iconische NYPD Blue, had de opvolger van Bochco's veelgeprezen juridische drama L.A. Law een zeer hoge lat te leggen om hernieuwd te komen. Waarschijnlijk vanwege de zeer hoge verwachtingen gaf de piloot het gevoel had dat er te hard zijn best werd gedaan, maar degenen die het hebben gezien, prezen Blair Underwood's prestaties. Er zijn geen plannen om het project nieuw leven in te blazen.”

L.A. Law
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Faceman
17 Mei 2022 12:46 -
The Rookie:Feds wordt het sowieso niet voor mij. Dood geërgerd tijdens de backdoor pilot tijdens The Rookie aan de hoofdpersonage.
Reageer
avatar_ellenvangenechten10
17 Mei 2022 13:10 -
Haha, ik had gelijk met mijn spin-off van The Rookie, maar ik pas mooi!
Reageer