Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO Max, een overzicht

HBO Max, een overzicht

De start van HBO Max in Nederland is niet helemaal soepel verlopen, maar is het de moeite waard?
“We zijn erg blij dat HBO Max nu beschikbaar is in Nederland, met de beste series, films, Europese producties en kids content op één plek. Bovendien is er voor iedere Nederlander die van goede verhalen houdt een geweldige kortingsactie waarbij zij 50% korting voor altijd krijgen op het maandabonnement.” Dat vertelde Christina Sulebakk, General Manager HBO Max EMEA.

Maar het verliep niet zo soepel als ze hadden verwacht. Er waren wat problemen met mensen die met iDeal hadden betaald en wel konden inloggen, maar niets kijken. Ook bleken er dubbele afschrijvingen te zijn gedaan. Niet een erg goed begin, maar HBO Max heeft er direct alles aangedaan om de problemen zo snel en soepel mogelijk op te lossen.

Via onder andere Facebook en Twitter werden de nieuwe abonnees op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Maar mocht je wel zonder problemen kunnen streamen dan kun je wel zeggen dat voor € 3,99 je een enorm aanbod krijgt. Eindelijk kan iedereen HBO-series zien, voorheen alleen via een Ziggo abonnement, HBO Max Originals en nog veel meer.

In een persbericht valt onder andere te lezen dat de volgende HBO-series te zien zullen zijn:

"Klassieke HBO-series om opnieuw te kijken, of voor de eerste keer te bingen [...] The Sopranos, The Wire, Game of Thrones, Sex and the City, Girls, The Leftovers, Big Little Lies, True Detective, Band of Brothers en door recensenten en fans bejubelde recente series zoals Succession, Insecure, Mare of Easttown en The White Lotus. Ook verschijnt de nieuwe serie van uitvoerend producent Adam McKay op het platform; Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty gaat over de opkomst van de Los Angeles Lakers in de jaren ’80.

Naast bovengenoemde titels krijgen abonnees voor het eerst toegang tot Max Originals zoals: Raised by Wolves, Peacemaker (2022), The Girl Before, Gossip Girl (2021) en Starstruck. Van Our Flag Means Death met Rhys Darby en Taika Waititi zal vanaf 8 maart elke week een nieuwe aflevering worden toegevoegd. Daarnaast geeft HBO Max toegang tot vele Europese Max Originals zoals de hitserie Kamikaze uit Denemarken, Ruxx uit Roemenië, Beforeigners uit Noorwegen en de nieuwe serie Lust (vanaf 18 maart a.s.) die recentelijk in première ging tijdens Berlinale. De Duitse serie The Mopes, met de Nederlandse Roel Dirven in de hoofdrol, zal ook voor het eerst beschikbaar zijn.

Binge-waardige comedyseries die op het platform zullen staan zijn onder andere Friends, The Big Bang Theory, The Fresh Prince of Bel-Air, Veep en Schitt’s Creek (voor het eerst te zien in Nederland). Ook fan-favorieten zoals Supernatural, The Vampire Diaries, The O.C., Gossip Girl, ER, Pretty Little Liars en Two and a Half Men vind je bij ons.

Highlights van later dit jaar zijn The Staircase, gebaseerd op het waargebeurde verhaal, met Colin Firth en Toni Colette in de hoofdrol, het buitengewone en magische liefdesverhaal The Time Traveler’s Wife met Rose Leslie en Theo James, We Own This City van de makers van The Wire, Julia met Sarah Lancashire als Julia Child in een serie gebaseerd op het bijzondere leven van de beroemde chef en haar langlopende televisieserie “The French Chef”, en de langverwachte prequel van Game of Thrones, House of the Dragon."

Uiteraard zijn er ook vele speelfilms te zien op HBO Max, maar aangezien wij ons alleen op series richten willen we graag nog de volgende titels vermelden die je naast de bovenstaande ook kunt zien op de allernieuwste streamingsdienst; Superman & Lois, Carnivàle, His Dark Materials, The Gilded Age, Banshee, Boardwalk Empire, Six Feet Under, Blindspot, Curb Your Enthusiasm, Euphoria, Fringe, I Know This Much Is True, I May Destroy You, Landscapers, Luck, Perry Mason (2020), Rick and Morty, Person of Interest en nog veel meer.

Wij denken dat er genoeg content op HBO Max staat om je de komende maanden bezig te houden. Heerlijk een oude serie bingen die je eerder nergens anders legaal kon kijken of een nieuwe serie gaan volgen. De verschillende genres die te vinden zijn op de streamer heeft voor elk wat wils. Veel kijkplezier.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

RonSchoonwater
RonSchoonwater 10 maart 2022, 15:16
Hopelijk krijgen we een slechte zomer anders heb ik niet genoeg tijd om alles te zien ;)
JanWillemK
JanWillemK 10 maart 2022, 15:30
Ik heb gelukkig (nog) geen problemen gehad. Ik heb wel al de Batman trilogy gekeken (Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises).
Binnenkort maar eens beginnen aan The Sopranos en Euphoria. Misschien zelfs Banshee kijken voor de 4e keer want waarom niet haha
GoonerJenny
GoonerJenny 10 maart 2022, 17:46
Ja Banshee de topper, ga die zeker opnieuw kijken. Nu alleen nog een DVD in de kast.
Inter
Inter 10 maart 2022, 16:06
Ze hebben idd een pracht aanbod. Alleen ik wacht nog met genoeg anderen op Nederlandse ondertiteling bij alle films en series en hopelijk wordt dit snel opgelost. Want wou namelijk beginnen aan 30 Coins, Wasteland etc. Europese HBO series en daar is nog steeds geen Nederlandse ondertiteling. Hopelijk kan ik en vele anderen snel starten met Nederlandse ondertiteling.
Olga2000
Olga2000 10 maart 2022, 16:39
Ik ging met The Guilded Age aan de slag. Geen problemen met betaling (Paypal), nog met ondertiteling. Aanbod is gigantisch. HBO voor mij is een blijvertje
Grettar1976
Grettar1976 10 maart 2022, 19:01
Ook tof dat Nip/Tuck hier te zien is. Nooit helemaal af kunnen kijken :). Ze moeten alleen de problemen met ondertitels nog zien op te lossen.
DAVE2804
DAVE2804 10 maart 2022, 19:05
Uiteraard meteen een abonnement genomen en er staan vele goede series op. Wat ik nog wel mis zijn Oz en Deadwood. Van die laatste staat alleen de sequel-film erop. Maar in de komende maanden zal er nog wel meer content bij komen. In ieder geval ga ik binnenkort weer verder met The Wire en The Big Bang Theory en kan ik eindelijk The Sopranos, Six Feet Under en Banshee bekijken.
Hobbit01
Hobbit01 10 maart 2022, 22:19
Ik krijg geen provider in Nederland ik heb geen computer en geen moderne internet tv alleen iphone ?
Maar hbomax werkt niet !!!
Hulp gevraagd !!!!!
Log in om een reactie achter te laten