Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen Evil en vijfde seizoen Seal Team aankomende herfst te zien bij Paramount+

Tweede seizoen Evil en vijfde seizoen Seal Team aankomende herfst te zien bij Paramount+

Paramount+ heeft Evil en Seal Team officieel overgenomen van CBS. Seal Team is daarbij gelijk vernieuwd met een vijfde seizoen, die aankomende herfst wordt verwacht.
Een aantal dagen geleden werd al bekend dat Seal Team en Clarice waarschijnlijk van CBS naar Paramount+ zouden gaan verhuizen. De overname van Seal Team is nu bevestigd, maar de onderhandelingen voor Clarice zijn nog bezig. Daarnaast heeft Paramount+ ook een deal gesloten voor Evil.

Met de aangekondigde verhuizing van Seal Team is de serie ook gelijk vernieuwd met een vijfde seizoen. De eerste vier afleveringen van het vijfde seizoen zullen nog te bekijken zijn bij CBS, de rest van de afleveringen verschijnen exclusief bij Paramount+. Het vijfde seizoen wordt aankomende herfst verwacht.

Evil, met de Nederlandse Katja Herbers (Westworld), keert aankomende herfst ook terug. Door de corona-gerelateerde productiestop is het aangekondige tweede seizoen nog niet verschenen. Het is nu dus bekend gemaakt dat het tweede seizoen aankomende herfst verschijnt, maar niet meer bij CBS. De serie zal exclusief te bekijken zijn bij Paramount+.


Evil
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 20 mei 2021, 18:57
Leuk dat we Katja Herbers weer terug gaan zien in deze fijne serie. Ik vind hem goed en vond dat het eigenlijk al te lang duurde voordat er nieuws kwam over een 2e seizoen. Dus ik ben hier blij mee!
Log in om een reactie achter te laten