Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

CBS cancelt, vernieuwt en bestelt

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
We beginnen met het goede nieuws. Drew en Gina zullen terugkeren in het nieuwe seizoen 2021-2022 want B Postive is vernieuwd met een tweede seizoen. De komedie behaalde in het eerste seizoen gemiddeld 4,65 miljoen kijkers. De laatste dertiende aflevering van het eerste seizoen zal deze week te zien zijn bij CBS. Ook de komedieserie United States of Al is vernieuwd met een tweede seizoen. We zullen Riley en Al dus gaan terug zien in het seizoen 2021-2022. Er zijn inmiddels zeven afleveringen uitgezonden van de dertien die het eerste seizoen heeft. 5,24 miljoen kijkers keken naar die eerste zeven afleveringen.



Helaas is er een komedieserie die we niet terug zullen gaan zien, dat is The Unicorn. 3,61 miljoen kijkers gemiddeld is voor de Eye-zender niet genoeg om een derde seizoen te bestellen. Het is de slechtst bekeken komedie van het Tiffany-network. De serie die ook geen derde seizoen gaat krijgen is de drama All Rise. De rechtbankdramaserie heeft gemiddeld 4,01 miljoen kijkers en is daarmee één van de slechts bekeken gescripte series bij CBS.



Dan de series die niet zijn gecanceld maar gaan verhuizen van CBS naar Paramount+. Dat zijn Seal Team en Clarice. De deals moeten nog worden afgerond, maar dit zou een schoon voorbeeld moeten zijn van de samenwerking tussen omroepnetwerken en de streamingplatformen. Het vijfde seizoen van Seal team zal dan aankomend seizoen bij Paramount te zien zijn net als het tweede seizoen van Clarice.



Dan zijn er pilot besteld tot serie en ook pilots die niet zullen doorgaan. De medische dramaserie Good Sam en bowling komedieserie Smallwood zijn door CBS besteld. Ways & Means en Welcome To Georgia zullen geen bestelling gaan krijgen van de Eye-zender.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

sarlottje
sarlottje 16 mei 2021, 20:18
Kun je me uitleggen waarom Seal Team en Clarice naar Paramount+ verhuizen? Zit daar een reden achter?
Mandy1966
Mandy1966 16 mei 2021, 20:22
Nee, geen reden opgegeven, maar beter verhuizen dan cancelen zullen ze gedacht hebben, althans dat vermoed ik.
sarlottje
sarlottje 16 mei 2021, 21:02
Oke, bedankt voor het antwoorden :)
DAVE2804
DAVE2804 19 mei 2021, 05:44
Paramount+ was toch CBS All Access voorheen? De betaalde streamingdienst van CBS waar ook bv. de Star Trek-series op te zien zijn? Misschien dat CBS denkt dat de genoemde series dáár beter tot hun recht komen?
Log in om een reactie achter te laten