Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

ABC cancelt, vernieuwt en bestelt

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Laten we beginnen met het slechte nieuws. De aderlating is best wel groot bij ABC als ze aankondigen dat vijf series niet zullen terugkeren in het nieuwe seizoen (2021-2022). En onder de slachtoffers zitten best nog wel wat verrassingen.

Zoals Rebel (2021) met Katey Sagal, na slechts vijf afleveringen heeft ABC de serie van Krista Vernoff gecanceld. Dit komt omdat de juridische dramaserie over het leven van Erin Brockovich niet genoeg kijkers oplevert, ondank het feit dat het vernieuwde Grey's Anatomy wordt gebruikt als start op de donderdagavond. De afkomst en de immens populaire ziekenhuisserie waren helaas niet genoeg om meer kijkers te trekken.
Rebel

For Life zal geen derde seizoen krijgen, maar er wordt wel gezocht naar een nieuw huis voor de juridische dramaserie. Ook Mixed-ish zal geen derde seizoen krijgen. De Black-ish spin-off zat al een tijd op de wip omdat de kijkcijfers niet al te best waren in het tweede seizoen.

American Housewife zal blijven hangen op vijf seizoenen. Hoewel de komedieserie één van de best bekeken is heeft ABC besloten om geen zesde seizoen te bestellen. En ook de nieuwe komedieserie Call Your Mother is gecanceld, geen tweede seizoen voor de serie met Kyra Sedgwick. Sedgwick vertelde via Twitter dat deze beslissing komt omdat het schema zo chaotisch was: " Voordat het wereldwijd bekend wordt gemaakt wil ik eerst de fans vertellen dat de aflevering van volgende week woensdag de laatste zal zijn. Jullie waren fantastisch om elke week weer naar ons te kijken, of om de week, of om de twee weken! Het schema was krankzinnig!"


Dan het goede nieuws. The Conners is vernieuwd met een vierde seizoen. de komedie spin-off van Roseanne behoort tot de top bij ABC. De dramaserie A Million Little Things zal terugkeren met een vierde seizoen en de politie-dramaserie The Rookie doet het ook heel goed bij de Alfabetzender en krijgt ook een vierde seizoen. Dan nog drie komedies die ook zullen terugkeren in seizoen 2021-2022; Home Economics krijgt een tweede seizoen, The Goldbergs (2013) komen terug met een negende seizoen en Black-ish zal een allerlaatste achtste seizoen gaan krijgen.

Er zijn pilot die wel besteld zijn en ook pilots die het niet hebben gehaald. De drama Acts of Crime en de komedies Black Don't Crack en Bucktown hebben het niet gered bij ABC. Dan zijn er pilots die besteld zijn; The Wonder Years, Queens, Maggie en Abbott Elementary zullen waarschijnlijk in het nieuwe seizoen te zien zijn.



Maar er zijn ook vijf pilots die nog wachten op een beslissing; National Park Investigation van Kevin Costner (foto), Dark Horse, Epic Promised Land en Triage zijn nog in de race om opgepikt te worden. Maar waarschijnlijk zullen die dan gaan gelden als mid-season series.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten