Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon Prime Video breidt uit met Channels

Amazon Prime Video breidt uit met Channels

Amazon lanceert Amazon Prime Video Channels, waarmee het Prime Video abonnement kan worden uitgebreid met onder andere hayu, Film1 en Starzplay.
De Prime Video abonnementen kunnen worden uitgebreid. Amazon Prime Video Channels is namelijk nu ook gelanceerd in Nederland.Onder de nieuwe betaalde pakketen vallen voornamelijk verschillende televisie programma's, zoals Keeping Up with the Kardashians en The Real Housewives of Beverly Hills. Daarnaast zouden er ook verschillende live-uitzendingen te zien zijn.

Prime Video is uittebreiden met hayu, Starzplay, Film1, Noggin door Nick Jr., MGM, Cinéart Presents, Septemberfilm, Crime + Investigation Play, HISTORY Play, Acorn TV, Moji TV, Angst, ShortsTV, OUTtv en Turk op Video.


Keeping Up with the Kardashians
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

DAVE2804
DAVE2804 8 november 2020, 12:15
Voor de serieliefhebbers is misschien Starzplay nog wel interessant. Daarop vindt je met name de series van de Amerikaanse betaalzender Starz, waarvan de meeste niet op een andere streamingdienst in NL te zien zijn. Dat zijn dan bv. series als The Spanish Princess, Power, Animal Kingdom, Castle Rock, P-Valley, Manhunt: Deadly Games en Ramy. Niet in het artikel, maar wel belangrijk: de kosten voor een 'channel' bovenop je Amazon-abonnement zijn verschillend. Voor Starzplay betaal je bv. maandelijks € 4,99 extra. Je kunt elke extra channels wel maandelijks opzeggen.
Christophe
Christophe 9 november 2020, 08:20
En in België is het ook de enige manier om Normal People en High Fidelity te zien, daarvoor alleen al is Starzplay de moeite waard :-)
anonymous
anonymous 8 november 2020, 12:25
Had liever gezien dat Amazon series van anderen los aanbood, zoals ze nu ook doen met films. Dat je dan bijvoorbeeld 1,99 betaald voor een seizoen.
Log in om een reactie achter te laten