Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Dit zijn de meest bekeken series op Netflix

Het jaar is nog niet om, maar Netflix heeft nu al bekend gemaakt welke Netflix Originals de langste ‘viewing time’ van 2018 hebben, in de periode van januari tot en met november.

Netflix maakt nooit concrete kijkcijfers bekend, maar nu kunnen we toch zien welke series het meest populair zijn.

1. On My Block
On My Block is komedieserie over vier slimme vrienden. De serie speelt zich af op een middelbare school.

2. Making a Murderer (tweede seizoen)
Making a Murderer gaat over het leven van Steven Avery, een man uit Wisconsin die achttien jaar lang in de gevangenis heeft gezeten voor een verkrachting.

3. 13 Reasons Why (tweede seizoen)
13 Reasons Why gaat over Clay Jensen, een jongeman die op een dag thuiskomt en een mysterieuze doos met z'n naam erop aantreft.

4. Last Chance U
Last Chance U is een documentaireserie rond een van de beste wervingsplekken van NCAA American Football, waar probleemjongeren zich willen bewijzen op het veld en in de klas.

5. Bodyguard
Bodyguard vertelt het fictieve verhaal van David Budd, een heroïsche maar vluchtige oorlogsveteraan die nu werkzaam is als een Specialist Protection Officer.

6. Fastest Car
Bestuurders van exotische supercars zetten hun reputatie op het spel tijdens een race tegen supersnelle sleepers die zijn gebouwd door ware autofanaten.

7. The Haunting of Hill House
Een dramaserie over een disfunctionele familie, waarbij de volwassen leden van het gezin Crain worden achtervolgd door een noodlottige zomer die ze als kind hebben doorgebracht in Hill House, een verlaten landhuis.

8. Anne
Anne vertelt de avonturen van een weesmeisje uit de negentiende eeuw. Zij citeert uit boeken en heeft een enorme woordenschat.

9. Insatiable
Insatiable gaat over de tiener Patty. Patty heeft overgewicht, wordt Fatty Patty genoemd en gepest.

10. Orange Is the New Black (zesde seizoen)
Orange Is The New Black draait om Piper Chapman, een New Yorker die naar een vrouwengevangenis wordt gestuurd nadat ze betrapt werd met een koffer vol met drugsgeld.

On My Block is in Nederland niet erg populair, maar dus wel internationaal de meest bekeken Netflix Original. Hieronder de trailer.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_TnTNL
12 dec 2018 14:33 -
Dat zijn wel heel korte synopsissen =P
Reageer
avatar_toetje1977
12 dec 2018 23:27
Waarbij die van The haunting nergens op slaat...
Reageer
avatar_renzoroy
12 dec 2018 23:48
nee, daar klopt idd geen f*ck van nee.
Reageer
avatar_Tjuz
13 dec 2018 10:25 -
Het ging er bij deze lijst volgens mij om de meest gebingete series, niet de meest bekeken.
Reageer
avatar_Javelin
13 dec 2018 11:56 -
Volgens mij een typisch Amerikaans lijstje.
Reageer
avatar_valentino
21 dec 2018 18:21 -
Kunnen we nog even voor uit ????‍????????‍♂️
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
Gisteren, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
Gisteren, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
Gisteren, 13:00
1
Is er een mogelijkheid om terug naar Aarde te keren. In het tweede seizoen van Another Life wil Niko en haar bemanning niets liever.
Gisteren, 12:00
1
Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03