Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen serie van de film Sexy Beast bij Paramount Network

Vorig jaar bestelde Paramount Network een serie van de film Sexy Beast, maar het netwerk heeft de plannen gecanceld.

Een jaar nadat Paramount Network had aangekondigd een serie van de film Sexy Beast uit 2000 te hebben besteld, heeft het netwerk de tiendelige serie gecanceld. De serie was nog in ontwikkeling, toen het coronavirus uitbrak. Daarnaast werd het budget van de serie verkleind, wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat Sexy Beast gecanceld is. Er is nog wel een mogelijkheid dat de serie wordt overgenomen door een ander netwerk.

Michael Caleo (Ironside (2013)) schreef Sexy Beast. De serie zal het oorsprongsverhaal vertellen van Gal Dove, een briljante dief die tijdens de levendige en vluchtige jaren negentig afdaalt in de verleidelijke waanzin van de Londense criminele wereld. Gal Dove werd in de film gespeeld door Ray Winstone (Ice (2016)).


Ray Winstone speelde de rol van Gal Dove in de film
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws