Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Status laatste seizoenen Empire en Supernatural

Hoe staan beide series ervoor tijdens de Corona-crisis?
Empire en Supernatural zijn allebei bezig met hun laatste seizoen, maar door de Corona-crisis ligt de productie voor beide series voorlopig stil en dit kan problemen opleveren voor beide shows. Ze krijgen beide namelijk geen nieuw seizoen om zaken af te ronden.

Beide series zijn al bezig met het uitzenden van de laatste serie afleveringen van hun finaleseizoen dus het seizoen uitstellen is geen optie meer. Ze kunnen geen afleveringen doorschuiven naar een volgend seizoen, want die komen er niet. Als de zenders besluiten om afleveringen op te sparen totdat de laatste afleveringen zijn opgenomen, is de kans groot dat de series na een tijd geen nieuw materiaal hebben om uit te zenden dit winterseizoen. Er moeten dus keuzes worden gemaakt.

The CW (Supernatural) en FOX (Empire) hebben opties. Ze kunnen besluiten om de al opgenomen aflevering uit te zenden en de series later af te ronden met een special, een soort van film, denk hierbij aan hoe Netflix bijvoorbeeld Sense8 afrondde. Een andere optie is om in de zomer, als de crisis hopelijk voorbij is, de laatste afleveringen op te nemen en deze na de zomer uit te zenden.

Voorlopig is nog niet duidelijk waar de zenders voor kiezen. Als Supernatural nog langer stilligt kan dit problemen opleveren met Jared Padalecki's volgende project de Walker, Texas Ranger reboot Walker.

Welke oplossing lijkt jou het beste?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

seriefan90
seriefan90 23 maart 2020, 11:19
Ik ga me kapot lachen als supernatural gecanseld wordt dat na 15 seizoenen en 325 afleveringen de serie geen einde zal krijgen LOL
Linda60
Linda60 23 maart 2020, 11:49
Michael jackson gelukkig kun jij er om lachen. Ik niet zo. Dat verdient deze serie niet.
anonymous
anonymous 23 maart 2020, 11:57
Denk dat zeker Supernatural niet zonder een goed einde eindigt. Desnoods filmen ze een finale na de opnames van Walker en iedereen beschikbaar is en zenden die dan uit in de herfst/winter van 2021. Fans moeten dan langer wachten, maar wordt de serie wel goed afgerond. Empire heeft natuurlijk minder seizoenen en FOX heeft ook een ander verdienmodel dan bijvoorbeeld TheCW, dus dat wordt afwachten.
fred48
fred48 4 juli 2020, 16:23
Liefst afronden met dubbele aflevering
silentdolphin
silentdolphin 3 augustus 2020, 01:16
Ik hoop net als Linda60 dat Supernatural een waardig einde krijgt. Ik ga deze serie missen.
Log in om een reactie achter te laten