Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Status laatste seizoenen Empire en Supernatural

Hoe staan beide series ervoor tijdens de Corona-crisis?

Empire en Supernatural zijn allebei bezig met hun laatste seizoen, maar door de Corona-crisis ligt de productie voor beide series voorlopig stil en dit kan problemen opleveren voor beide shows. Ze krijgen beide namelijk geen nieuw seizoen om zaken af te ronden.

Beide series zijn al bezig met het uitzenden van de laatste serie afleveringen van hun finaleseizoen dus het seizoen uitstellen is geen optie meer. Ze kunnen geen afleveringen doorschuiven naar een volgend seizoen, want die komen er niet. Als de zenders besluiten om afleveringen op te sparen totdat de laatste afleveringen zijn opgenomen, is de kans groot dat de series na een tijd geen nieuw materiaal hebben om uit te zenden dit winterseizoen. Er moeten dus keuzes worden gemaakt.

The CW (Supernatural) en FOX (Empire) hebben opties. Ze kunnen besluiten om de al opgenomen aflevering uit te zenden en de series later af te ronden met een special, een soort van film, denk hierbij aan hoe Netflix bijvoorbeeld Sense8 afrondde. Een andere optie is om in de zomer, als de crisis hopelijk voorbij is, de laatste afleveringen op te nemen en deze na de zomer uit te zenden.

Voorlopig is nog niet duidelijk waar de zenders voor kiezen. Als Supernatural nog langer stilligt kan dit problemen opleveren met Jared Padalecki's volgende project de Walker, Texas Ranger reboot Walker.

Welke oplossing lijkt jou het beste?


Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_michaeljackson
23 mrt 2020 11:19 -
Ik ga me kapot lachen als supernatural gecanseld wordt dat na 15 seizoenen en 325 afleveringen de serie geen einde zal krijgen LOL
Reageer
avatar_Linda60
23 mrt 2020 11:49
Michael jackson gelukkig kun jij er om lachen. Ik niet zo. Dat verdient deze serie niet.
Reageer
avatar_H3nDri3
23 mrt 2020 11:57
Denk dat zeker Supernatural niet zonder een goed einde eindigt. Desnoods filmen ze een finale na de opnames van Walker en iedereen beschikbaar is en zenden die dan uit in de herfst/winter van 2021. Fans moeten dan langer wachten, maar wordt de serie wel goed afgerond. Empire heeft natuurlijk minder seizoenen en FOX heeft ook een ander verdienmodel dan bijvoorbeeld TheCW, dus dat wordt afwachten.
Reageer
avatar_fred48
04 jul 2020 16:23 -
Liefst afronden met dubbele aflevering
Reageer
avatar_silentdolphin
03 aug 2020 01:16 -
Ik hoop net als Linda60 dat Supernatural een waardig einde krijgt. Ik ga deze serie missen.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor alle fans van The Americans en alle mensen die de serie nog op hun wensenlijst hebben staan.
Vandaag, 16:00
1
Het allerlaatste derde seizoen van de familie dramedy Find Me in Paris zal in november bij Videoland verschijnen.
Vandaag, 15:00
HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
Vandaag, 14:00
1
HBO heeft een extraatje in petto voor de fans van de Emmy Award winnaar Euphoria.
Vandaag, 13:00
3
FOX heeft vier terugkerende dramaseries op de rol staan voor de eerste maand van 2021.
Vandaag, 12:00
The White Lotus, bedacht en geschreven door Mike White (School of Rock), is besteld door HBO. Het netwerk heeft zes afleveringen van de serie besteld.
Gisteren, 15:00
2