Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Murphy Brown, Life in Pieces, Fam en Happy Together gecanceld bij CBS

Diane Engels en Candice Bergen hoopten op een twaalfde seizoen van Murphy Brown, maar CBS heeft besloten dat de serie geen vervolg krijgt.
Murphy Brown, gespeeld door Candice Bergen, volgt het leven van een sterverslaggeefster voor het tv-nieuwsmagazine FY1 in Washington. Ze is een pittige, zeer gewaardeerd televisiejournalist. In 1998 werd de laatste aflevering uitgezonden van de serie. En in 2018, na een pauze van 20 jaar, kroop Candice Bergen weer in de huid van de sterverslaggeefster. De serie stopt nu dus na in totaal elf seizoenen.

Video on youtube


De serie Life in Pieces eindigt na vier seizoenen bij CBS. Het is een komedieserie over een familie, verteld vanuit de gezichtspunten van verschillende familieleden.

De serie Fam verdwijnt al na slechts één seizoen bij CBS. De zeer lage kijkcijfers zijn de reden. Wanneer ze haar vader meer dan zat is, trekt in de serie Fam een vrouw in bij haar oudere halfzus en haar verloofde.

Happy Together (2018) krijgt ook geen tweede seizoen, zo heeft CBS besloten. Een echtpaar van in de dertig, moe van hun alledaagse leven, begint zich in Happy Together (2018) opnieuw te verbinden met hun jongere, coolere zelf. Een opkomende popster, die zich aangetrokken voelt tot hun doodgewone leven in de voorsteden, komt hen vergezellen. Ook deze serie trok amper kijkers, waardoor CBS geen reden ziet voor een vervolg.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 13 mei 2019, 11:49
Jammer van Life in Pieces, ik vond het één van de betere sitcoms van dit moment.
Log in om een reactie achter te laten