Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

L.A.'s Finest is gecanceld door NBC

NBC had het plan om de nieuwe misdaadserie L.A.'s Finest te lanceren. Om onduidelijke redenen blijkt dat niet door te gaan.

De serie zou zich gaan focussen op het nieuwe personage Nancy McKenna (Jessica Alba), de partner van Burnett (Gabrielle Union). Samen zouden ze de misdaad gaan bestrijden, zoals MijnSerie in april meldde.

L.A.'s Finest zou een spin-off worden van de bekende Bad Boys-films van Michael Bay. Nu blijkt dat de serie helemaal niet doorgaat. Volgens velen behoorde de serie tot de meest interessante aankomende pilots, dus het cancelen komt als een verrassing. NBC heeft geen reden genoemd waarom L.A.'s Finest er niet gaat komen.

Naast Union en Alba zouden Zach Gilford (The Family), Ernie Hudson (Grace and Frankie) en Duane Martin (All of Us) ook een rol spelen in L.A.'s Finest.Gabrielle Union en Jessica Alba
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1