Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

FOX schrapt Brooklyn Nine-Nine en Last Man on Earth

FOX stopt met het uitzenden van de komische series Brooklyn Nine-Nine en The Last Man on Earth. Dat schrijft The Hollywood Reporter. Brooklyn Nine-Nine was vijf seizoenen te zien en The Last Man on Earth vier.

Voor Brooklyn Nine-Nine is er echter nog hoop. Zo hebben Hulu, TBS, NBC en Netflix naar verluidt al laten weten interesse te hebben in de komedieserie over het fictionele 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door onder anderen Andy Samberg, Terry Crews en Andre Braugher.

In Nederland zijn de eerste vier seizoenen van Brooklyn Nine-Nine te bekijken op Netflix. Het huidige vijfde seizoen is hier elke zaterdag te zien op Comedy Central.Will Forte is de maker van The Last Man on Earth. Dat is een komedieserie over twee vreemden die samen de toekomst van de mensheid moeten waarborgen. Voor deze serie lijken andere zenders geen interesse te hebben.

FOX stopt ook met The Mick na twee seizoenen. Die komedieserie gaat over een onbezonnen, brutale oplichtster die haar hele leven is bezig geweest met spelletjes spelen en het verafschuwen van enige verantwoordelijkheid.
Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_renzoroy
11 mei 2018 13:38 -
Fox heeft tegelijkertijd ook The Mick gecancelled. Die had er ook wel bij vermeld mogen worden.
Reageer
avatar_Karzal
11 mei 2018 14:46 -
Brooklyn Nine-Nine vind ik erg jammer, zou wel leuk zijn als die opgepakt zou worden door (het liefst) Netflix.
Reageer
avatar_Bluts
11 mei 2018 15:04 -
@renzoroy The Mick is toegevoegd aan het bericht.
Reageer
avatar_renzoroy
11 mei 2018 15:18
ok, top man. :)
Reageer
avatar_svandenberg86
11 mei 2018 21:20 -
5 dagen na de seizoensfinale van The last man on earth trekken ze de stekker er uit. Dat moeten ze toch eerder weten?! Waarom ga je dan toch eindigen met zo'n cliffhanger! Belachelijk...
Reageer
avatar_JanWillemK
12 mei 2018 00:15 - 12 mei 2018 00:16
Ok, The Mick is gecanceld.. ga eens heel gauw beginnen aan een nieuw seizoen van It's Always Sunny in Philadelphia! :P

Overigens wel jammer van Brooklyn Nine Nine!
Reageer
avatar_JanWillemK
12 mei 2018 08:04 -
Ik lees net dat NBC de serie Brooklyn Nine Nine overneemt!

https://tvseriesfinale.com/tv-show/brooklyn-nine-nine-season-six-nbc-rescues-cancelled-fox-comedy/
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03