Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

CMT cancelt een komedie en een muzikale serie

Het aankomende zesde seizoen wordt de laatste voor Nashville en Still the King eindigt met een cliffhanger.

CMT heeft besloten om twee series te cancelen. We beginnen met de slecht bekeken komedieserie Still the King. De kabelaar heeft besloten om het te laten bij twee seizoenen, er komt geen derde seizoen van de serie. Still the King was CMT’s eerste, origineel gescripte serie die in 2016 in première ging en direct records brak voor CMT. De première-aflevering was de best bekeken originele serie in 2016 met meer dan 4,7 miljoen kijkers via de drie Viacom-netwerken.

Onder nieuwe Viacom-leiderschap is CMT het merk aan het versterken met een nieuwe structuur en is de programmeer-strategie verlegd. CMT gaat zich richten op originele, niet gescripte series die beduidend goedkoper zijn dan gescripte series.

Dan de muzikale dramaserie Nashville: op 4 januari 2018 gaat het zestiendelige, allerlaatste zesde seizoen van start bij CMT. Zij heeft besloten om er geen zevende seizoen aan vast te plakken. In de zomer van 2018 zal de allerlaatste aflevering uitgezonden worden.

Uitvoerend producent Marshall Herskovitz vertelde: “Iedereen bij Nashville zijn de fans zo enorm dankbaar dat zij CMT hebben overtuigd om Nashville een kans te geven en de verhalen van de opmerkelijke karakters te blijven vertellen. We willen nu iets terug doen voor de fans met een seriefinale dat de blijdschap, passie, de wendingen, de fantastische muziek en de spannende reis dat Nashville in de afgelopen zes jaar heeft gemaakt viert.”

Is het terecht dat beide series gecanceld zijn?Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_crix
21 nov 2017 13:53 -
Erg jammer dat Nashville stop.
Reageer

Laatste nieuws

De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00