Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

CMT cancelt een komedie en een muzikale serie

Het aankomende zesde seizoen wordt de laatste voor Nashville en Still the King eindigt met een cliffhanger.

CMT heeft besloten om twee series te cancelen. We beginnen met de slecht bekeken komedieserie Still the King. De kabelaar heeft besloten om het te laten bij twee seizoenen, er komt geen derde seizoen van de serie. Still the King was CMT’s eerste, origineel gescripte serie die in 2016 in première ging en direct records brak voor CMT. De première-aflevering was de best bekeken originele serie in 2016 met meer dan 4,7 miljoen kijkers via de drie Viacom-netwerken.

Onder nieuwe Viacom-leiderschap is CMT het merk aan het versterken met een nieuwe structuur en is de programmeer-strategie verlegd. CMT gaat zich richten op originele, niet gescripte series die beduidend goedkoper zijn dan gescripte series.

Dan de muzikale dramaserie Nashville: op 4 januari 2018 gaat het zestiendelige, allerlaatste zesde seizoen van start bij CMT. Zij heeft besloten om er geen zevende seizoen aan vast te plakken. In de zomer van 2018 zal de allerlaatste aflevering uitgezonden worden.

Uitvoerend producent Marshall Herskovitz vertelde: “Iedereen bij Nashville zijn de fans zo enorm dankbaar dat zij CMT hebben overtuigd om Nashville een kans te geven en de verhalen van de opmerkelijke karakters te blijven vertellen. We willen nu iets terug doen voor de fans met een seriefinale dat de blijdschap, passie, de wendingen, de fantastische muziek en de spannende reis dat Nashville in de afgelopen zes jaar heeft gemaakt viert.”

Is het terecht dat beide series gecanceld zijn?Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_crix
21 nov 2017 13:53 -
Erg jammer dat Nashville stop.
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00