Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

CMT cancelt een komedie en een muzikale serie

Het aankomende zesde seizoen wordt de laatste voor Nashville en Still the King eindigt met een cliffhanger.

CMT heeft besloten om twee series te cancelen. We beginnen met de slecht bekeken komedieserie Still the King. De kabelaar heeft besloten om het te laten bij twee seizoenen, er komt geen derde seizoen van de serie. Still the King was CMT’s eerste, origineel gescripte serie die in 2016 in première ging en direct records brak voor CMT. De première-aflevering was de best bekeken originele serie in 2016 met meer dan 4,7 miljoen kijkers via de drie Viacom-netwerken.

Onder nieuwe Viacom-leiderschap is CMT het merk aan het versterken met een nieuwe structuur en is de programmeer-strategie verlegd. CMT gaat zich richten op originele, niet gescripte series die beduidend goedkoper zijn dan gescripte series.

Dan de muzikale dramaserie Nashville: op 4 januari 2018 gaat het zestiendelige, allerlaatste zesde seizoen van start bij CMT. Zij heeft besloten om er geen zevende seizoen aan vast te plakken. In de zomer van 2018 zal de allerlaatste aflevering uitgezonden worden.

Uitvoerend producent Marshall Herskovitz vertelde: “Iedereen bij Nashville zijn de fans zo enorm dankbaar dat zij CMT hebben overtuigd om Nashville een kans te geven en de verhalen van de opmerkelijke karakters te blijven vertellen. We willen nu iets terug doen voor de fans met een seriefinale dat de blijdschap, passie, de wendingen, de fantastische muziek en de spannende reis dat Nashville in de afgelopen zes jaar heeft gemaakt viert.”

Is het terecht dat beide series gecanceld zijn?



Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

crix
crix 21 november 2017, 13:53
Erg jammer dat Nashville stop.
Log in om een reactie achter te laten