Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

ABC nieuws over castleden, gecancelde series en meer

Bij ABC zijn er ontwikkelingen gaande rond de realityserie Bachelor in Paradise, castingnieuws over Designated Survivor en Grey's Anatomy en vervelend nieuws voor de fans van Still Star-Crossed.

We beginnen met het vervelende nieuws, dan hebben we dat vast achter de rug. ABC heeft na slechts één seizoen besloten om de Romeo en Julia-dramaserie, Still Star-Crossed, te cancelen. Deze beslissing komt na de beslissing om de serie na drie slecht bekeken afleveringen van de maandag naar de zaterdag te verplaatsten. Still Star-Crossed ging verder waar het beroemde verhaal van Romeo en Julia eindigde. Hoe ging het verder met de Montagues en de Capulets na het tragische einde van de jonge geliefden? De rest van de afleveringen van het eerste en tevens allerlaatste seizoen zullen vanaf 8 juli op zaterdag te zien zijn bij de Alfabet-zender.


Even zag het er niet goed uit voor de realityserie Bachelor in Paradise; Er waren geruchten van seksuele misdragingen op de set en de gehele cast was tijdens de opnames van het vierde seizoen naar huis gestuurd. Even leek het erop dat het vierde seizoen en misschien wel de hele serie gecanceld was door ABC. Maar gelukkig voor de fans en cast bleek het allemaal een storm in een glas water te zijn, want na onderzoek bleek er geen sprake te zijn van enig soort van misdragingen en is de productie weer opgestart van het vierde seizoen.


Dan het tweede seizoen van Designated Survivor, hier vind een casting-verandering plaats. Virginia Madsen zal niet terugkeren als Kimble Hookstraten. Waarom dat is wordt er niet bij verteld, maar Madsen reageerde op een aantal tweets met vragen over het tweede seizoen. Madsen zelf geeft aan dat ze niet weet wat erger is; haar nieroperatie of het feit dat ze niet zal terugkeren bij Designated Survivor. Maar ze zal het wel overleven, zegt ze zelf door middel van Gloria Gaynor’s 'I Will Survive'.


***LET OP!***
Mogelijkheid op spoilers?

Het laatste nieuws van ABC is dat Kim Raver terug zal keren naar Grey's Anatomy. Raver heeft het nieuws zelf bekendgemaakt dat ze (even) terug zal komen in het veertiende seizoen van de populaire, medische dramaserie Grey's Anatomy. Waarschijnlijk zal ze geen deel uit gaan maken van de cast, maar een gastrol krijgen. Hoeveel afleveringen Raver te zien zal zijn is niet bekendgemaakt. De kijker nam tijdens het achtste seizoen afscheid van Teddy. Toen verliet ze Grey Sloan, nadat haar goede vriend Owen (Kevin McKidd) haar had ontslagen. Haar ontslag had echter ook een positief gevolg. Zo kon ze eindelijk haar droom najagen om aan de slag te gaan bij MEDCOM. Sinds dat moment was Raver niet meer te zien in de reeks. Tijdens de finale van het dertiende seizoen werd echter alles reeds in gereedheid gebracht voor haar, naar het nu lijkt, tijdelijke terugkeer.

Keek jij naar Still Star-Crossed? Ben je blij met de terugkeer van Raver? Wat denk je van het vertrek van Madsen? Denk jij dat Bachelor in Paradise nog houdbaar is nu de geruchten de kop in zijn gedrukt?


Kim Raver
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten