Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

NIEUW: ABC-lijst met gecancelde, vernieuwde en nog wachtende series

Regelmatig krijgt MijnSerie de vraag of er niet zoiets is als een lijst met alle series die gecanceld, vernieuwd of nog in afwachting zijn. Vanaf vandaag heeft MijnSerie daar een begin mee gemaakt, te beginnen met ABC.

Op MijnSerie zullen we vanaf vandaag proberen bij te houden bij welke series de vlag uit kan, welke series er ten grave zijn gedragen naar de begraafplaats van gecancelde series en welke series nog steeds aan het wachten zijn of ze gecanceld of vernieuwd zullen worden.

MijnSerie zal proberen om de lijsten regelmatig te vernieuwen, dus houd ze goed in de gaten. Vandaag hebben we een begin gemaakt met de series van ABC. De alfabet-zender heeft al vele series een eindoordeel gegeven, maar nog een aantal zijn wachtende.

De ABC-lijst van gecancelde series is hier te vinden.

De ABC-lijst met Vernieuwde series is hier te vinden.

De ABC-lijst van nog wachtende series is hier te vinden.

Je kunt de lijst volgen om het makkelijker terug te kunnen vinden. Binnenkort volgen nog de lijsten van NBC, CBS, FOX, The CW. Streamingdiensten Amazon, Hulu, Netflix en anderen. Ook kabelmaatschappijen A&E, Adult Swim, AMC, Cinemax, Comedy Central , HBO, Showtime, Starz, TNT en vele anderen. Zodra er weer nieuwe lijsten gemaakt zijn, laten we je dat uiteraard weten via een nieuwsbericht. Hou het weekoverzicht ook goed in de gaten voor eventuele updates. En mochten er foutjes staan in de lijsten, laat ons dat gerust weten.

Ben jij blij met de nieuwe lijsten die er gaan komen? Welke zender zou je nog meer willen zien?


Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_petrak28
15 mei 2017 18:52 -
Ziet er goed. lekker overzichtelijk. Super.
Reageer
avatar_Roeman
15 mei 2017 22:07
Top goed te horen ;-)
Reageer
avatar_footsy
15 mei 2017 22:04 -
Prima overzicht, alles handig bij elkaar. Wellicht zijn ze in de toekomst te combineren, zodat je alle verlengde, alle gecancelde etc bijelkaar ziet (en eventueel kan zoeken en/of sorteren).
Reageer
avatar_Roeman
15 mei 2017 22:07
Dat dacht ik eerst ook, maar de grote vijf combineren is zo veel, dan wordt de lijst veels te lang en onoverzichtelijk.
Reageer
avatar_footsy
16 mei 2017 14:59
TV.com had in het verleden voor de amerikaanse netwerken ook zo'n lijst. Daar kon je filteren op netwerk, dag, alfabet, status, enzo. Kostte wel wat tijd als je een filter toepaste, maar was wel handig. Sinds de site is overgenomen door CBS, gebeurt daar niet veel meer helaas. Alternatief zou nog kunnen zijn om een dedicated pagina te maken met alle doorlinks per netwerk, dan heb je ook 1 centrale ingang vanwaaruit je verder kan inzoomen. Maar sowiezo perfect dat jullie dit bijhouden :-)
Reageer
avatar_footsy
16 mei 2017 15:02 -
Laat maar, iets te vroeg geroepen, ik zie dat er al zoekfunctionaliteit in zit :-)
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1