Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

NIEUW: ABC-lijst met gecancelde, vernieuwde en nog wachtende series

Regelmatig krijgt MijnSerie de vraag of er niet zoiets is als een lijst met alle series die gecanceld, vernieuwd of nog in afwachting zijn. Vanaf vandaag heeft MijnSerie daar een begin mee gemaakt, te beginnen met ABC.

Op MijnSerie zullen we vanaf vandaag proberen bij te houden bij welke series de vlag uit kan, welke series er ten grave zijn gedragen naar de begraafplaats van gecancelde series en welke series nog steeds aan het wachten zijn of ze gecanceld of vernieuwd zullen worden.

MijnSerie zal proberen om de lijsten regelmatig te vernieuwen, dus houd ze goed in de gaten. Vandaag hebben we een begin gemaakt met de series van ABC. De alfabet-zender heeft al vele series een eindoordeel gegeven, maar nog een aantal zijn wachtende.

De ABC-lijst van gecancelde series is hier te vinden.

De ABC-lijst met Vernieuwde series is hier te vinden.

De ABC-lijst van nog wachtende series is hier te vinden.

Je kunt de lijst volgen om het makkelijker terug te kunnen vinden. Binnenkort volgen nog de lijsten van NBC, CBS, FOX, The CW. Streamingdiensten Amazon, Hulu, Netflix en anderen. Ook kabelmaatschappijen A&E, Adult Swim, AMC, Cinemax, Comedy Central , HBO, Showtime, Starz, TNT en vele anderen. Zodra er weer nieuwe lijsten gemaakt zijn, laten we je dat uiteraard weten via een nieuwsbericht. Hou het weekoverzicht ook goed in de gaten voor eventuele updates. En mochten er foutjes staan in de lijsten, laat ons dat gerust weten.

Ben jij blij met de nieuwe lijsten die er gaan komen? Welke zender zou je nog meer willen zien?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

anonymous
anonymous 15 mei 2017, 18:52
Ziet er goed. lekker overzichtelijk. Super.
Mandy1966
Mandy1966 15 mei 2017, 22:07
Top goed te horen ;-)
footsy
footsy 15 mei 2017, 22:04
Prima overzicht, alles handig bij elkaar. Wellicht zijn ze in de toekomst te combineren, zodat je alle verlengde, alle gecancelde etc bijelkaar ziet (en eventueel kan zoeken en/of sorteren).
Mandy1966
Mandy1966 15 mei 2017, 22:07
Dat dacht ik eerst ook, maar de grote vijf combineren is zo veel, dan wordt de lijst veels te lang en onoverzichtelijk.
footsy
footsy 16 mei 2017, 14:59
TV.com had in het verleden voor de amerikaanse netwerken ook zo'n lijst. Daar kon je filteren op netwerk, dag, alfabet, status, enzo. Kostte wel wat tijd als je een filter toepaste, maar was wel handig. Sinds de site is overgenomen door CBS, gebeurt daar niet veel meer helaas. Alternatief zou nog kunnen zijn om een dedicated pagina te maken met alle doorlinks per netwerk, dan heb je ook 1 centrale ingang vanwaaruit je verder kan inzoomen. Maar sowiezo perfect dat jullie dit bijhouden :-)
footsy
footsy 16 mei 2017, 15:02
Laat maar, iets te vroeg geroepen, ik zie dat er al zoekfunctionaliteit in zit :-)
Log in om een reactie achter te laten